Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Жовтня, 2021 р., 10:54
26 жовтня у сесійній залі Білоцерківської районної ради за участі голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмили Мерзлюк,  голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського, заступника начальника ГУ ДСНС України у Київській області полковника служби цивільного захисту Дмитра Підгурного, начальника відділу цивільного захисту та оборонної роботи Білоцерківської райдержадміністрації Юрія Клочка розпочалося планове командно-штабне навчання з цивільного захисту. Також на навчаннях були присутні заступники голови та керівники структурних підрозділів Білоцерківської райдержадміністрації.  Присутні, усвідомлюючи серйозність ситуації, не зважаючи на ризик підхопити  вірус, одягнули маски та зібралися на навчання.
26 Жовтня, 2021 р., 10:52
Під час оперативної наради у голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк з начальниками структурних підрозділів адміністрації та керівниками закладів і установ району ключовим питанням стало обговорення ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції. Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський взяв участь у зібранні.
25 Жовтня, 2021 р., 14:22
Відповідно до вимог ст. 64 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» та враховуючи подання Територіального управління Державної судової адміністрації України в Київській області від 21.10.2021 року №03-13/2661/21 Білоцерківська районна рада здійснює перегляд списку присяжних Ставищенського районного суду Київської області в кількості 5 осіб.
25 Жовтня, 2021 р., 12:32
Відповідно до вимог ст. 64 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» та враховуючи подання Територіального управління Державної судової адміністрації України в Київській області від 22.10.2021 року №03-13/2665/21 Білоцерківська районна рада здійснює перегляд списку присяжних Тетіївського районного суду Київської області шляхом заміни однієї особи, що вибула.
25 Жовтня, 2021 р., 11:41
Відповідно до рішення Білоцерківської районної ради №118-09-VІІІ від 21.10.2021 року «Про припинення юридичної особи – відділу з управління комунальним майном Білоцерківської районної ради шляхом ліквідації» розпочато процедуру припинення юридичної особи - Відділ з управління комунальним майном Білоцерківської районної ради (код ЄДРПОУ 34019145, місцезнаходження: 09100, Київська область, місто Біла Церква, вулиця Ярослава Мудрого, будинок 2) шляхом ліквідації.
23 Жовтня, 2021 р., 09:00
Кожен мешканець села чи міста має право на сучасну медицину й освіту, доступні та якісні адміністративні, комунальні, соціальні послуги, гарні дороги, чисті й освітлені вулиці. Але люди можуть впливати на якість цих послуг лише тоді, коли відповідальні за їх надання знаходяться близько. Найближчою до людей владою є органи місцевого самоврядування: сільські, селищні міські ради та їхні виконкоми. Отже саме вони повинні мати широкі повноваження і достатньо коштів, щоб бути спроможними вирішувати усі місцеві питання і нести за це відповідальність. Для цього в Україні відбувається децентралізація - передача повноважень та фінансів від державної влади якнайближче до людей - органам місцевого самоврядування.
22 Жовтня, 2021 р., 14:10
В конкурсі можуть взяти участь особи чоловічої або жіночої статі, які є громадянами України, добре обізнані з комп’ютерними технологіями, вільно володіють українською мовою.
21 Жовтня, 2021 р., 14:43
Сьогодні відбулося засідання дев`ятої чергової сесії Білоцерківської районної ради VIII скликання. Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський розпочав засідання з хвилини мовчання, якою вшанували пам’ять загиблих захисників України. Не порушуючи гарну традицію, депутати привітали з днем народження своїх колег.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора