Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася робоча нарада з головами громад та командирами добровольчих формувань

Дата: 04.04.2022 17:17
Кількість переглядів: 151

Фото без описуГолова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський взяв участь у роботі робочої наради з головами громад та командирами добровольчих формувань Білоцерківського району, яку провела голова районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк спільно з військовим комендантом Білоцерківського району Ігорем Богданевичем, керівником сектору оборони Білоцерківського району Ігорем Толоком, заступником керівника штабу ТРО Білоцерківського району Дмитром Киришуном.

Під час наради обговорили актуальні питання, які стосуються зміцнення оборони району, оптимізації діяльності добровольчих формувань, що були утворені з перших днів війни, певних переформатувань діючих блокпостів та пунктів спостереження тощо.

Як наголосила голова Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк, наразі потрібно працювати у двох напрямках – оборонному і економічному.

- Потрібно відновлювати економіку, поновити спроможність повноцінно виробляти речі, необхідні як для військових, так і для цивільних. Саме тому необхідно визначитися з колом осіб, які раніше були задіяні в охороні доріг, територій, об’єктів інфраструктури, а тепер мають працювати за основним місцем роботи. За потреби вони знову повернуться до несення служби. Діємо у відповідності з вимогами часу, - зазначила керівник району.

За підсумками наради були прийняті рішення, які взяті до невідкладного виконання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора