Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Грудня, 2021 р., 12:16
відкрили новозбудовану церкву Покрови Пресвятої Богородиці в селі Фастівка Білоцерківського району. А сталося це в переддень пам’яті святителя Миколая
14 Грудня, 2021 р., 13:41
14 грудня – день, коли Українська держава вшановує героїчний подвиг учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Насамперед, це день мужніх та самовідданих людей, які у 1986 році прийняли доленосний виклик, щоб захистити не тільки Україну, але й усе людство від руйнівного впливу зруйнованого внаслідок аварії на Чорнобильської АЕС 4-го енергоблоку.
13 Грудня, 2021 р., 14:35
Сьогодні, 13 грудня, голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський провів засідання з питань організації та проведення процедури  ліквідації відділу з управління комунальним майном. Припинення юридичної особи — відділу з управління комунальним майном Білоцерківської районної ради шляхом ліквідації було прийнято на 9 сесії районної ради. Як зазначив керівник цього структурного підрозділу Володимир Бабенко, доповідаючи на комісії, комунальне майно району було передано громадам, тому цілком закономірною є пропозиція щодо ліквідації відділу. Тож, Володимир Бабенко доповів про стан справ, та вказав на питання, які ще в короткий термін потрібно вирішити.
10 Грудня, 2021 р., 13:48
В сучасних складних політичних та соціально-економічних умовах значно зростає роль депутата, органів місцевого самоврядування  як найбільш ефективного представника законних прав та інтересів людини. Тому сьогодні на депутатів та  їх актив покладають свої сподівання та очікування вирішення найактуальніших та гострих проблем жителі Білоцерківщини. Про це говорили депутати районної ради 8 скликання, учасники засідання 10 сесії, що відбулася сьогодні, 10 грудня 2021 року. Вів засідання сесії голова  районної ради  Василь Зеленський. У роботі засідання  взяла участь голова райдержадміністрації Людмила Мерзлюк. Розпочали зібрання з хвилини мовчання, якою вшанували пам’ять загиблих.
10 Грудня, 2021 р., 08:37
        Захід відбувся  9 грудня на базі торгово-промислової палати. У ньому також взяли участь заступники голови ради Анатолій Чичикало та Володимир Федорчук, голова райдержадміністрації Людмила Мерзлюк зі своїми заступниками, керівники силових структур.
09 Грудня, 2021 р., 12:19
Сесія розпочала з урочистостей. Використовуючи нагоду, очільник районної ради привітав усіх присутніх  із професійним святом – Днем місцевого самоврядування, а  кращих представників органів місцевого самоврядування, відзначив грамотами Білоцерківської районної ради та  побажав подальших успіхів у реалізації нових планів та завдань. Серед них - голова міської ради Геннадій Дикий, секретар ради Дмитро Киришун, староста сіл Вільна Тарасівка, Володимирівка, Гайок Білоцерківської міської ради Ольга Костина, депутати міської ради Олег Денисенко та Олена Плєшакова. В свою чергу, депутат Київської обласної ради  Денис Дьомін вручив Почесну грамоту Василю Зеленському.
07 Грудня, 2021 р., 14:44
Теплі усмішки, піднесений настрій і сердечні поздоровлення. Усе це відбувалося сьогодні, в День місцевого самоврядування, в колективі Білоцерківської районної ради.
07 Грудня, 2021 р., 14:38
7 грудня в Київському академічному обласному музично-драматичному театрі ім.П.Саксаганського Київська обласна рада зібрала в одну родину депутатів усіх рівнів, керівників районних рад, голів територіальних громад, активних громадських  діячів, чия наполеглива праця, воля, енергія, професіоналізм творять історію місцевого самоврядування Київщини.
06 Грудня, 2021 р., 14:30
Сьогодні Україна відзначає 30-ту річницю з дня створення національних Збройних Сил. Проте справжня історія розвитку нашого українського війська сягає кількох століть, і його звитяжний шлях нерозривно поєднаний з усіма історичними етапами становлення і розвитку Української держави.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора