Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Січня, 2022 р., 09:40
Боротьба українського народу за соборність своїх земель – одна із важливих сторінок минулого нашої країни. Цей день –нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель. Крим, Донецьк і Луганськ – це наша Україна! Прийде час і на цих землях обов’язково буде відновлено український суверенітет. Адже високий принцип соборності своїх земель – найблагородніший у світі ідеал, до якого прагне кожна нація.
20 Січня, 2022 р., 12:16
Символічно, що саме на Водохреще заступники голови Білоцерківської районної  ради Анатолій Чичикало, Володимир Федорчук, завідуюча сектором інформаційної  роботи Світлана  Бойко, Узинський міський голова Віталій Гринчук побували в Узині і зустрілися з легендарною людиною, живим свідком історії  - начальником бойової підготовки 106 важкої бомбардувальної авіаційної девізії дальньої авіації в м.Узині, нині -  голова громадської організації ветеранів дальньої авіації України «Стратеги» Іваном Григоровичем Поданьовим.
20 Січня, 2022 р., 12:13
Хрещення Господнє, Водохреща або Йордан традиційно завершує цикл новорічно-різдвяних свят як на Білоцерківщині так і у по країні. З кожним роком стає дедалі більше бажаючих зануритись у цей день у крижані води Росі та інших місцевих водойм, освячених за традиційним православним обрядом. Віруючі кажуть, що вода у цей день цілюща, а деякі науковці навіть відзначають зміну молекулярної структури води. Так це чи ні, але після занурення в ополонку до всіх приходить відчуття легкості, бадьорості та душевної радості.
20 Січня, 2022 р., 12:08
Місто Узин багате на любителів плавання у крижаній воді. Вже більше ніж 30 років активно діє Узинський клуб зимового плавання та загартування «Білий Ведмідь», ініціаторами створення та засновниками клубу якого були майор міліції Сергій Зеленецький та його помічник Валерій Ракочий. За час існування клубу його члени та сподвижники брали участь у багатьох змаганнях різного рівня. Сам Сергій Зеленецький був учасником міжнародних науково-дослідницьких марафонських запливів, серед яких запливи на озері Байкал, Татарській протоці, Телецькому озері тощо. За досягнення у цих заходах пан Сергій включений до «Книги Рекордів Гіннесса». І в день Хрещення Господнього він брав участь у фестивалі моржів, що проходив в Одесі.
17 Січня, 2022 р., 15:22
Відповідно до вимог ст. 64 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» та враховуючи подання Територіального управління Державної судової адміністрації України в Київській області від 13.01.2022 №03-13/50/22 Білоцерківська районна рада здійснює затвердження списку присяжних Рокитнянського районного суду Київської області в кількості 10 осіб.
13 Січня, 2022 р., 14:40
Споконвіку, напередодні старого Нового року, за давньою народною традицією, справляють Щедрий Вечір – веселе українське свято з обрядами, забавами та багатою кутею. За народними традиціями, у цей день всім слід весело гуляти, а молоді – щедрувати: ходити по оселях з побажаннями господарям щастя, здоров'я та достатку.
29 Грудня, 2021 р., 15:09
Напередодні Нового року, 29 грудня, у приміщенні сесійної зали Білоцерківської районної ради на урочистості зібралися ветерани Білоцерківського району. І хоча їх з кожним роком все менше і менше, вони завжди були і є прикладом мужності і відваги, зразком тих, для кого «обов’язок» - це не просто слово, а норма поведінки, суть життя.
23 Грудня, 2021 р., 12:19
Сьогодні, 23 грудня у с.Нове життя, що на Володарщині біля меморіального пам’ятника  зібралися представники виконавчого комітету, депутати місцевих рад, рідні захисників та всі небайдужі мешканці громади, щоб вшанувати пам’ять невинно убитих 156 жителів села Тельман (нині с. Нове Життя).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора