Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Лютого, 2022 р., 09:17
Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ради національної безпеки і оборони України, під час якого було ухвалено рішення про запровадження надзвичайного стану на всій території України, окрім Донецької та Луганської областей, де триває Операція об’єднаних сил.
22 Лютого, 2022 р., 16:09
Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський та голова Білоцерківської райдержадміністрації Людмила Мерзлюк взяли участь у засіданні  постійної комісії Білоцерківської районної ради з питань законності, правопорядку, регламенту, депутатської етики та децентралізації, яка проходила під головуванням Володимира Саніна.
16 Лютого, 2022 р., 15:11
16 лютого, у День єднання, колективи Білоцерківської районної ради та  Білоцерківської районної державної адміністрації та на чолі з головою райдержадміністрації Людмилою Мерзлюк та головою районної ради Василем Зеленським провели урочисту церемонію підняття Державного Прапора України та виконання Державного Гімну.
15 Лютого, 2022 р., 13:41
Протистояння на сході України, за якими щодня ми спостерігаємо з болем серця, роблять воєнні події минулих днів більш зримими, злободенними та важливими.
14 Лютого, 2022 р., 15:28
У приміщенні Білоцерківської районної ради розпочав роботу

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора