Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Лютого, 2022 р., 11:57
Сьогодні вітчизняний інформаційний простір зазнає безпрецедентного впливу. Україна зіткнулася зі спробами системного нагнітання паніки, поширенням фейкової інформації та викривленням реального стану речей. Усе це в комплексі – ніщо інше, як чергова потужна хвиля гібридної війни.
09 Лютого, 2022 р., 14:03
Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк провела робочу зустріч з очільниками громад району та їх заступниками з важливих питань життєдіяльності  Білоцерківського району. Участь у нараді взяли депутати та заступники голови Білоцерківської районної ради Анатолій Чичикало та Володимир Федорчук.
08 Лютого, 2022 р., 15:13
Відповідно до ст. ст. 3, 45 Закону України «Про запобігання корупції» депутати місцевих рад (районних, сільських, селищних, міських), сільські, селищні, міські голови, посадові особи місцевого самоврядування зобов’язані  щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному вебсайті Національного агентства декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік  за формою, що визначається Національним агентством.
31 Січня, 2022 р., 11:38
Відповідно до пункту 17 ст.55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» голова районної ради періодично звітує перед депутатами районної ради про свою діяльність.
27 Січня, 2022 р., 08:48
Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк провела робочу зустріч з очільниками громад району та їх заступниками з питань перспектив розвитку Білоцерківського району. Участь у нараді взяли депутати та заступники голови Білоцерківської районної ради Анатолій Чичикало та Володимир Федорчук.
26 Січня, 2022 р., 13:32
25 січня 2022 року під будівлею українського парламенту розпочалася акція руху "SaveФОП", учасники якої протестують проти тотальної фіскалізації.
26 Січня, 2022 р., 10:52
Заступники голови районної ради Анатолій Чичикало та Володимир Федорчук нинішній тиждень розпочали із робочої наради, на якій зустрілися із начальником управління фінансів Білоцерківської райдержадміністрації Світланою Єйсмонт для детального опрацювання питань, які виносяться на розгляд чергової сесії районної ради. А їх на порядок денний винесено чимало.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора