Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

25 Жовтня, 2021 р., 11:41
Відповідно до рішення Білоцерківської районної ради №118-09-VІІІ від 21.10.2021 року «Про припинення юридичної особи – відділу з управління комунальним майном Білоцерківської районної ради шляхом ліквідації» розпочато процедуру припинення юридичної особи - Відділ з управління комунальним майном Білоцерківської районної ради (код ЄДРПОУ 34019145, місцезнаходження: 09100, Київська область, місто Біла Церква, вулиця Ярослава Мудрого, будинок 2) шляхом ліквідації.
23 Жовтня, 2021 р., 09:00
Кожен мешканець села чи міста має право на сучасну медицину й освіту, доступні та якісні адміністративні, комунальні, соціальні послуги, гарні дороги, чисті й освітлені вулиці. Але люди можуть впливати на якість цих послуг лише тоді, коли відповідальні за їх надання знаходяться близько. Найближчою до людей владою є органи місцевого самоврядування: сільські, селищні міські ради та їхні виконкоми. Отже саме вони повинні мати широкі повноваження і достатньо коштів, щоб бути спроможними вирішувати усі місцеві питання і нести за це відповідальність. Для цього в Україні відбувається децентралізація - передача повноважень та фінансів від державної влади якнайближче до людей - органам місцевого самоврядування.
22 Жовтня, 2021 р., 14:10
В конкурсі можуть взяти участь особи чоловічої або жіночої статі, які є громадянами України, добре обізнані з комп’ютерними технологіями, вільно володіють українською мовою.
21 Жовтня, 2021 р., 14:43
Сьогодні відбулося засідання дев`ятої чергової сесії Білоцерківської районної ради VIII скликання. Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський розпочав засідання з хвилини мовчання, якою вшанували пам’ять загиблих захисників України. Не порушуючи гарну традицію, депутати привітали з днем народження своїх колег.
12 Жовтня, 2021 р., 12:38
Вже традиційно на Покрову Пресвятої Богородиці в селі Мазепинці Білоцерківського району громада відзначила День українського козацтва та День Захисника України. Це природно, адже Покрова була одним з найголовніших свят запорізьких козаків, котрі будували багато однойменних храмів та особливо шанували ікони Покрови.
11 Жовтня, 2021 р., 15:29
Сьогодні, 11 жовтня Володимир Санін провів засідання постійної комісії районної ради з питань законності, правопорядку, регламенту, депутатської етики та децентралізації . Засідання відбулося досить жваво, депутати були активними.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора