Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Актуальні вакансії Білоцерківського міськрайонного центру зайнятості станом на 19.05.2022 року

Дата: 19.05.2022 08:02
Кількість переглядів: 120

Актуальні вакансії Білоцерківського міськрайонного центру зайнятості станом на 19.05.2022 року

Токар - 20000 токар-універсал: виготовлення та токарна обробка деталей із металу згідно креслень на універсальних та спеціалізованих токарних верстатах, закріплення деталей на станок та контроль якості; знання методів механічної обробки. Заробітна плата відрядна. Досвід роботи від 1 року. Знання допусків і посадки, ступенів точності, вміння читати креслення.

Майстер дільниці - 12000 керівництво виробничою дільницею, організація та контроль роботи підлеглих працівників; контроль дотримання технічної дисципліни; оформлення нарядів, журналів з охорони праці, техніки безпеки. Вміння читати креслення, користуватися вимірювальними пристроями. Заробітна плата відрядна.

Слюсар з механоскладальних робіт - 12000 збирання сільськогосподарської техніки, регулювання випробування вузлів і механізмів різної складності, робота з механічними пресами, виконувати елементарні розрахунки з визначення допусків, посадок та конусності. Вміння читати креслення та користуватися вимірювальними приладами. Заробітна плата відрядна.

Інженер з охорони праці - 7380 вивчення умов праці на робочих місцях; участь у перевірках, обстеженнях технічного стану будівель, споруд, ефективності роботи вентиляційних систем, стану санітарно-побутових приміщень та технічних пристроїв; участь у розслідуванні випадків виробничого травматизму, вивчення їх причин; проведення інструктажів тощо. З досвідом роботи від 2-х років.

Швачка - 10000 пошив жіночого модельного одягу, спецодягу з різних матеріалів та тканин. Виконання роботи на швейних машинках та вручну. Знання швейного обладнання. Заробітна плата відрядна. Досвід роботи від 1 року.

Уповноважений з антикорупційної діяльності - 6500 розроблення проектів антикорупційної програми. Контроль впровадження антикорупційних стандартів і процедур, визначених програмою. Здійснення юридичного супровіду підприємства, надання методичної та консультаційної допомоги. З досвідом роботи.

Молодша медична сестра (мол. мед. брат) (санітарка, санітарка-прибирал., санітарка-буфетниця та ін.) - 6500 санітарка-ванниця: стежить за зовнішнім виглядом підопічних (миття, зрізання нігтів, зачісування, замінна одягу та постільної білизни). Прибирання та санітарна обробка ванни, душових кімнат, обробка інвентарю. Режим роботи: з 7.00 до 16.00 залежно від різних графіків 3 дні через 3 дні. Заробітна плата залежить від вислуги.

Контактні телефони для довідок: (04563)9-19-68; 5-96-11; 5-22-99.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора