Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Указом Президента України Вадим Волощук був нагороджений орденом Богдана Хмельницького І ступеня та став повним лицарем Ордену Богдана Хмельницького!

Дата: 20.05.2022 08:13
Кількість переглядів: 241

Василь Зеленський: Відтепер командир Білоцерківського зенітного ракетного полку – повний лицар Ордену Богдана Хмельницького! Наші вітання із заслуженою нагородою. Пишаємося ЗСУ!!!

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті деержавного сувернітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороджено орденом Богдана Хмельницького І ступеня Волощука Вадима.

18 травня президент відзначив нагородою першого ступеня командира 1129 ЗРП м. Біла Церква.

Нагороди полковника Волощука Вадима:

  • орден Богдана Хмельницького I ступеня (18 травня 2022) — за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.
  • орден Богдана Хмельницького II ступеня (15 квітня 2022) — за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.
  • орден Богдана Хмельницького III ступеня (24 березня 2022) — за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора