Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Грудня, 2021 р., 14:30
Сьогодні Україна відзначає 30-ту річницю з дня створення національних Збройних Сил. Проте справжня історія розвитку нашого українського війська сягає кількох століть, і його звитяжний шлях нерозривно поєднаний з усіма історичними етапами становлення і розвитку Української держави.
03 Грудня, 2021 р., 14:34
Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський взяв участь у церемонії відкриття ресторану Всесвітньої мережі «McDonald’s» по вул. Леваневського, що у Білій Церкві.
26 Листопада, 2021 р., 14:36
Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський взяв участь у спільному засіданні  постійної комісії Білоцерківської районної ради з питань бюджету, фінансів, цін, соціально-економічного розвитку та постійної комісії Білоцерківської районної ради з питань законності, правопорядку, регламенту, депутатської етики та децентралізації.
26 Листопада, 2021 р., 10:23
Загальнонаціональну традицію ставити запалену свічу у вікні своїх осель на знак ушанування виморених голодною смертю ініціював історик, політолог, дослідник Голодомору Джеймс Мейс.
26 Листопада, 2021 р., 10:14
 Багато трагедій пережив український народ, але жахливішого лиха, як Голодомор 1932 – 1933 років, історія не знає. Голодомор – одна з найстрашніших катастроф в історії людства. За своїм вражаючим масштабом Голодомор можна порівняти тільки з втратами нашого народу від Другої світової війни.
26 Листопада, 2021 р., 10:03
День пам'яті жертв Голодомору Білоцерківщина вшанувала молитвами, меморіальними акціями та спогадами. Голодомор 1932-1933 років став чорною сторінкою в історії України, переповненою горем, смертю та нелюдськими стражданнями. Важко повірити, що на родючій українській землі селяни, які з діда-прадіда вирощували хліб, мерли від голоду. Жахливою, повною страждань та мук, смертю помирали споконвічні трударі, інколи їх нікому було ховати.
19 Листопада, 2021 р., 10:06
21 листопада в Білій Церкві, як і по всій Україні відзначають День Гідності та Свободи. Напередодні представники виконавчої влади, органів місцевого самоврядування вшанували пам’ять полеглих Героїв і поклали квіти до стендів з портретами Героїв Небесної Сотні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора