Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Лютого, 2023 р., 12:06
Завдячуючи нашим міжнародним партнерам Ukrainian Front line Emergency, Українській громаді в Норвегії та завдяки безпосередній фінансовій підтримці Глиняної Т.А. та голови Узинськоі громади Гринчука В.Ю. був отриманий гуманітарний вантаж з Норвегії: медичне обладнання та аксесуари, інвалідні візки та ходунки, функціональні медичні ліжка, рентген-апарат, обігрівачі, теплий одяг, ковдри… Все медичне обладнання та устаткування було передано наступним установам: 1. Узинська міська лікарня. 2. Білоцерківська районна лікарня. 3. Центр первинної медико-санітарної допомоги Узинськоі міської громади. 4. Центр соціального обслуговування пенсіонерів Узинськоі громади.  5. Київська обласна дитяча лікарня (м. Біла Церква).
12 Лютого, 2023 р., 12:05
Такі тимчасові обмеження згідно з Розпорядженням Київської обласної військової адміністрації на всій території регіону продовжено з 12 до 19 лютого.
12 Лютого, 2023 р., 11:52
Відбулася робоча нарада за участі керівників району Людмили Мерзлюк та Василя Зеленського з очільниками територіальних громад , представниками бізнесу та особами, відповідальними за ведення мобілізаційної роботи, під час якої обговорили особливості діяльності підприємств, установ та організацій  в умовах продовження в нашій країні правового режиму воєнного стану.
10 Лютого, 2023 р., 08:23
Щоденно о 9.00 в Україні - загальнонаціональна хвилина мовчання для вшанування пам'яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.
09 Лютого, 2023 р., 07:55
«Сталевою стіною стоїмо за наш кордон» - це про 15-ий мобільний прикордонний загін «Сталевий кордон». 
09 Лютого, 2023 р., 07:53
Кожен може долучитися до арешту та конфіскації майна агрессора. В 2022 році український Task Force з розшуку, арешту та конфіскації активів причетних до воєнних злочинів росії запустив Портал повідомлень викривачів про активи осіб, причетних до агресії росії проти України.
09 Лютого, 2023 р., 07:50
8 лютого, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела робочу нараду з представниками оборонної сфери та головами громад району.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора