Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Лютого, 2023 р., 08:03
Щоденно о 9.00 в Україні - загальнонаціональна хвилина мовчання для вшанування пам'яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.
14 Лютого, 2023 р., 07:55
За інформацією начальника районного управління поліції Михайла Пелеха, впродовж минулого тижня резонансних подій не зафіксовано. На жаль, мало місце дві події за участю неповнолітніх – дорожньо-транспортна пригода та самовільне залишення дитиною місця постійного проживання. Зважаючи на це, правоохоронці вкотре звертають увагу батьків на необхідність належного виконання їхніх обов’язків та приділенні  більшої уваги неповнолітнім.
12 Лютого, 2023 р., 12:16
Щоденно о 9.00 в Україні - загальнонаціональна хвилина мовчання для вшанування пам'яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.
12 Лютого, 2023 р., 12:11
Білоцерківські юні волейболісти серед числа кращих команд Київщини!
12 Лютого, 2023 р., 12:06
Завдячуючи нашим міжнародним партнерам Ukrainian Front line Emergency, Українській громаді в Норвегії та завдяки безпосередній фінансовій підтримці Глиняної Т.А. та голови Узинськоі громади Гринчука В.Ю. був отриманий гуманітарний вантаж з Норвегії: медичне обладнання та аксесуари, інвалідні візки та ходунки, функціональні медичні ліжка, рентген-апарат, обігрівачі, теплий одяг, ковдри… Все медичне обладнання та устаткування було передано наступним установам: 1. Узинська міська лікарня. 2. Білоцерківська районна лікарня. 3. Центр первинної медико-санітарної допомоги Узинськоі міської громади. 4. Центр соціального обслуговування пенсіонерів Узинськоі громади.  5. Київська обласна дитяча лікарня (м. Біла Церква).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора