Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

ЖИТТЯ НАПОВНЕНЕ ПОДІЯМИ

Дата: 04.04.2024 10:57
Кількість переглядів: 31

Фото без описуБілоцерківська міська громада

«…і буде весна». На Білоцерківщині відкрили виставку фоторобіт відомого у Білоцерківській громаді майстра фотографії Романа Наумова, яка відкрилася у день другої річниці визволення Київщини від російських окупантів.Фото без опису

З початку повномасштабної збройної агресії рф проти України тематика робіт Романа значно змінилася. Фотомайстер долучився до когорти волонтерів, відвідав деокуповані території Київщини та закадрував наслідки злочинних дій окупантів.

Нині Роман Наумов – фотограф відділу зв’язків із громадськістю командування Об’єднаних сил ЗСУ.

Фото без описуЦентральна бібліотечна система міста вже давно є не просто місцем для читання і зберігання книг. Це місце проведення дозвілля, навчання та різноманітних добрих справ. Сьогодні у затишному приміщенні бібліотеки N5 учасниці ансамблю "Золота осінь" передали зібрані ними 50 тисяч гривень волонтерам для потреб українського війська.Фото без опису

 

 

Голова Тетіївської міської об`єднаної

територіальної громади Богдан Балагура:

у Тетіївському осередку Українського Червоного Хреста починає діяти
новий напрямок роботи - надання першої допомоги.  Наша волонтерка успішно пройшла інтенсивний п'ятиденний тренінг для інструкторів у місті Києві. Вона отримала необхідні знання, навички та компетенції для надання першої допомоги в невідкладних ситуаціях. Тож тепер вона готова проводити тренінги та майстер-класи з цієї важливої теми і для вас.

 

Фото без описуВ.о. голови Володарської селищної територіальної громади Сергій Миколаєнко:

за підтримки благодійників оновлюємо матеріально-технічну базу закладів медицини. Дякуємо Благодійному фонду «Розвиток Володарщини», приватним підприємцям Олександру Тимошенку та Віктору Мосулі.

 

Голова Ставищенської селищної об`єднаної територіальної громади Леонід Джужик:Фото без опису

рішенням виконавчого комітету Ставищенської селищної ради квітень оголошено місячником благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів громади.

Дороги та тротуари, території підприємств, вулиці та провулки, їх стан, охайність та чистота покликані забезпечити мешканцям комфортне проживання у громаді.

 

Фото без описуГолова Таращанської міської об`єднаної територіальної громади Михайло Кривошеєв:

на честь Героїв-земляківи у Чернині відкрили Алею Памяті. Тут вшановано подвиг новітніх Героїв, які полягли, захищаючи Україну від ворога.

Фото без опису

З 1 квітня в нашій громаді розпочався місячник санітарної очистки, озеленення та благоустрою території населених пунктів, спрямований на поліпшення нашого оточення та збереження його краси. У старостинських округах громади вже проводиться ряд заходів, що мають на меті очищення територій парків, скверів та зелених зон від сміття та опалого листя. Крім того, проводиться вирубка порослі та висадження зелених насаджень у парках, біля навчальних закладів та інших територіях. Місячник включає також прибирання кладовищ, упорядкування дитячих майданчиків, прибирання біля пам'ятних місць, очищення бордюрів, вивіз сміття та інші заходи.

Фото без описуГолова Гребінківської селищної територіальної громади Роман Засуха: взяв участь у форумі «Київщина. Віримо. Міцнішаємо. Відроджуємось», приуроченому до другої річниці визволення Київщини від російський окупантів, що пройшов у м.Ірпінь.

Під час зустрічі мова йшла про відродження Київщини та напрацювання спільних планів на найближчу перспективу. 270 населених пунктів Київщини були під окупацією. 29 000 об'єктів було знищено. Майже 1500 цивільних людей загинуло. Зараз повним ходом йде відбудова і вже 17 000 об'єктів відновлено. Але людські життя не повернути...

Україна платить дуже високу ціну у цій війні, тому вкрай важливо не змарнувати шанс та продовжувати діяти згуртовано, ефективно та швидко. Так, як це дійсно вміють робити українці: своїми думками, діями та результатом цих дій, наближаючи Перемогу .

Голова Медвинської сільської територіальної громади Ігнатій Сергієнко:Фото без опису

на полях  Медвину стартувала посівна кампанія.

Новий сезон - це завжди нові можливості. Розпочали з посіву соняшника. Фахівці вже працюють на полях, використовуючи сучасні технології та обладнання. Запустили в роботу потужні сівалки та трактори. Аграрії готові до викликів та прагнуть досягти найкращих результатів. Сіємо мирне  майбутнє.

 

Фото без описуГолова Фурсівської сільської об`єднаної  територіальної громади Сергій Шаравара: організував персональну виставку «Дорога життя» моєї землячки,  заслуженої майстрині народної творчості України, керівника студії декоративно-ужиткового мистецтва «Червона калина» Ольги Краюхіної. Виставка відкрилася 2 квітня  у Білоцерківському краєзнавчому музеї. Відтепер понад 100 робіт Ольги Краюхіної, переважна більшість з  яких –  ікони з бісеру, стали доступні для огляду жителям і гостям міста Біла Церква. Виставка триватиме до 16 квітня 2024 року.Фото без опису

У м. Біла Церква відбулись зональні змагання з баскетболу серед юнаків і дівчат. Фурсівську громаду в ІІІ (районному) етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-Пліч" представляли здобувачі освіти Трушківського опорного ліцею-гімназії. У важкій спортивній боротьбі команди посіли ІІІ місце.

Вітаємо юних спортсменів.

Голова Рокитнянської селищної територіальної громади  Юрій Богданов: привітав учасниківФото без опису відкритого турніру Рокитнянської селищної територіальної громади з міні-футболу серед ветеранських команд «Ветерани Надросся 58+». Закликав їх активніше підтримувати бійців ЗСУ.

Турнір пройшов на високому рівні в надзвичайно теплій, невимушеній атмосфері, ветерани мали можливість поспілкуватися, показали свою спортивну майстерність і витривалість та як справжні чоловіки помірялися силою та вправністю на футбольній арені, а вболівальники отримали масу адреналіну від захоплюючих та напружених поєдинків. 

 

Фото без описуГолова Маловільшанськоїсільської селищної об`єднаної територіальної громади Юрій Дробович: 29 березня у м.Біла Церква завершилися відбіркові змагання у Київський обласний ліцей фізичної культури і спорту серед юнаків та дівчат 2010-2011р.н., у яких взяли участь вихованці тренерів КЗ "Дитячо-юнацька спортивна школа" Маловільшанської сільської ради Валентина КОРЖЕНІВСЬКОГО та Олександра СТАРИНСЬКОГО.

Маємо такі результати:

ІІм - Владислав КОРЖЕНІВСЬКИЙ - вага 32 кг,

ІІм - Віолетта ЧЕРНЕНКО - вага 58 кг,

ІІІм -Тетяна АШУРОВА - вага 39 кг,

ІІІм - Валерія ХМАРУК - вага 39 кг,

ІІІм - Яна ГРИЩЕНКО - вага 54 кг,

ІІІм - Дар'я КОНОНЕЦЬ - вага 54 кг.

Вітаємо вихованців та їх наставників з вдалими виступами.

Фото без описуГолова Сквирської міської об`єднаної територіальної громади Валентина Левіцька: завершився перший день змагань ІІІ етапу Всеукраїнських шкільних ліг «Пліч-о-пліч» на Білоцерківщині визначенням кращої команди з футзалу серед юних футболістів Сквирської, Медвинської та Володарської громад.  Команда Сквирського академічного ліцею №2 не підвела своїх вболівальників і просто вирвала перемогу у конкурентів!  Вітаємо переможців і учасників зональних ігор! Успіхів і розвитку!

Працівники Білоцерківського районного управління з повітря здійснюють моніторинг загорянь вФото без опису природних екосистемах. Для охоплення більшої кількості оглянутої території та покращення оперативності за допомогою квадрокоптеру здійснено обліт територій Сквирської територіальної громади. Саме в ході таких заходів виявляються місця горіння, спалювання сухої рослинності та потенційні порушники - палії.

Поряд з цим представники ДСНС поспілкувались з громадянами та застерегли від провокування пожеж в екосистемах та розповсюдили відповідні брошури та листівки. Громадяни, зі свого боку, запевнили рятувальників у тому, що постійно дотримуються правил пожежної безпеки.

 

Фото без описуГолова Ковалівської сільської територіальної громади Раїса Клюковська:  3 квітня в приміщенні Ковалівського академічного ліцею пройшов ІІІ етап змагань "Пліч о пліч. Всеукраїнські шкільні ліги" з баскетболу. В якому брали участь юні спортсмени з територіальних громад Білоцерківського району, а саме: Ковалівської, Ставищенської, Маловільшанської громад. Учасники з баскетболу, які стали переможцями в своїх територіальних громадах, змагалися за вихід в ІІІ етап змагань. Не лише захопливі змагання, але й дружня атмосфера на майданчику робили захід особливим! Боротьба була напруженою та захоплюючою! У підсумку, місця серед команд розподілились так: ЮНАКИ:  

1. Ковалівський академічний ліцей.

2. Ставищенський ліцей №2.                                      

3. Озернянський ліцей.                                             

Щиро вітаємо всі команди! Бажаємо подальших успіхів та вражаючих досягнень! Гордо вперед! Невтомно дякуємо нашим захисникам за можливість займатися спортом та йти вперед! Разом до ПЕРЕМОГИ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора