Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Лютого, 2023 р., 07:25
Впродовж минулого тижня на Білоцерківщині трапилося три надзвичайних події на зимових водоймах, в результаті яких життя чотирьох осіб було під загрозою, а доля однієї людини до цього часу невідома – таку невтішну інформацію було доведено під час наради з очільниками силових, контролюючих структур та правоохоронних органів Білоцерківського району, яку проводила начальник районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк. Як доповів начальник Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області Віктор Сподін, ці події відбувалися на фоні значного підвищення температури повітря та посилення профілактичних заходів, які проводили працівники служби, і засвідчують повну безвідповідальність дорослих людей, котрі наражають на небезпеку своє життя і життя тих, хто їх рятує. Зважаючи на кричущу ситуацію та непоодинокі нещасні випадки на льоду, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк дала доручення й надалі посилювати превентивні заходи з метою запобігання трагедій та звернулася до мешканців Білоцерківщини: –  Вкотре прошу  жителів району: суворо дотримуйтеся правил поводження на зимових водоймах! Бережіть своє життя та цінуйте тих, хто щоденно ризикує, рятуючи інших!
20 Лютого, 2023 р., 14:18
Відповідно до вимог ст. 64 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» та враховуючи подання Територіального управління Державної судової адміністрації України в Київській області Білоцерківська районна рада здійснює затвердження списку присяжних Тетіївського районного суду Київської області в кількості 15 (п’ятнадцяти) осіб.
20 Лютого, 2023 р., 11:47
День пам’яті Героїв Небесної Сотні відзначається щорічно 20 лютого згідно з Указом Президента України від 11 лютого 2015 року № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні».
20 Лютого, 2023 р., 07:38
Щоденно о 9.00 в Україні - загальнонаціональна хвилина мовчання для вшанування пам'яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.
20 Лютого, 2023 р., 07:32
Єднає, дає сил, спонукає до боротьби за свободу! 
20 Лютого, 2023 р., 07:30
Такі тимчасові обмеження згідно з Розпорядженням Київської обласної військової адміністрації на всій території регіону продовжено з 19 до 26 лютого.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора