Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського з нагоди відзначення Міжнародного дня благодійності

Дата: 05.09.2023 08:29
Кількість переглядів: 70

Фото без опису5 вересня, в усьому світі відзначають Міжнародний день благодійності. Безкорислива практична допомога своєму ближньому або кому б то не було в усі часи являла собою фундамент доброти і людяності в усьому світі.

Сьогодні, як ніколи, Україна відчуває гуманітарну кризу, особливо у районах бойових дій. Харківщина, Херсонщина, Маріуполь, Донбас… на собі відчувають всі проблеми війни: деякі громади окуповані, деякі  громади – під обстрілами РСЗВ та ракетними атаками, ті, що у відносній безпеці прихистили тих, хто змушений покинути домівки і потребує допомоги. Зруйновані домівки, дороги, школи та лікарні, зруйновані долі людей …

 

Долати виклики допомагають чисельні благодійні та волонтерські організації, які надають різноманітну допомогу – від харчів і одягу до військового спорядження наших захисників. Перелік благодійників та волонтерів нескінчений – від потужних міжнародних організацій до груп взаємодопомоги  сусідів, від заможних підприємців до малечі, що влаштовує «концерти під відкритим небом».

 

Тому всім , хто робить щось для перемоги і підтримки оточуючих , щире «ДЯКУЮ». Дякуємо людям, які допомагають іншим, не залишають в біді і роблять все для того, щоб поліпшити якість життя нужденних.

З повагою голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора