Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Працівники головного управління пенсійного фонду Білоцерківського району обговорили важливі питання сьогодення

Дата: 08.09.2023 15:02
Кількість переглядів: 100

Фото без описуСьогодні, 8 вересня, заступник голови Білоцерківської районної ради Анатолій Чичикало взяв участь у робочій нараді при голові Білоцерківської районної державної адміністрації.

Про організацію роботи щодо реалізації державної політики з питань пенсійного забезпечення, надання страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг громадянам Білоцерківського району – такий спектр питань обговорили присутні.

У роботі засідання взяли участь: голова Білоцерківської райдержадміністрації Ірина Старенька, начальник головного управління Пенсійного фонду України Василь Фатхудінов, керівники та спеціалісти відділів сервісних центрів району.

Нарада розпочалася на ноті позитиву та конструктивізму, яку вніс Василь Фатхудінов. Він привітав усіх присутніх у залі та відзначив керівників району – голову Білоцерківської райдержадміністрації Ірину Стареньку та голову Білоцерківської районної ради Василя Зеленського за підтримку та співпрацю, побажав присутнім творчих, прогресивних та злагоджених дій.

До присутніх звернувся заступник голови Білоцерківської районної ради Анатолій Чичикало.

«Впевнено скажу, що співпраця сервісних центрів з органами місцевого самоврядування відчутна. У цьому напрямку ми  працюємо»,- у своєму виступі зазначив Анатолій Чичикало. Він наголосив, що робота пенсійного фонду побудована ефективно: добавилось більше конкретики, продуктивності в діях працівників, якість послуг із кожним роком зростає, багато започаткувань, послідовних дій, які втілені в життя й мають результат  на користь наших жителів. На цій тематиці було продовжено нараду.

« Рідко зустрінеш керівника, який вміє вислухати, поспівчувати, допомогти. Саме таким я знаю Василя Фатхудінова. Наша співпраця з ним  - це єдиний цілісний механізм, перевірений роками»,- у своєму виступі зазначила голова Білоцерківської райдержадміністрації Ірина Старенька. Вона запевнила, що і надалі співпраця з пенсійним фондом, сервісними центрами буде ефективною, результативною.

Керівник доповів про підсумки роботи головного управління Пенсійного фонду України на території Білоцерківського району за 8 місяців поточного року, вказавши на успіхи та конкретні проблеми, які потребують необхідного втручання з боку районної влади. Далі відбувся конструктивний діалог із присутніми.

Приємно, що на нараді було відзначено роботу Білоцерківського сервісного центру на чолі з його керівником Костянтином Будко, який в період війни зумів на належному рівні організувати роботу центру, повернути приміщення, яке територіально зручне для жителів громади. Роботи значно добавилось, адже на території району тимчасово проживає близько 60 тис внутрішньо переміщених осіб. Виплата та призначення пенсій, житлових субсидій проводиться вчасно, прийом громадян організовано по принципу «єдиного вікна», активно впроваджується нова система обслуговування громадян та обробки пенсійної документації на базі централізованих інноваційних технологій, яка дає змогу значно спростити процедури прийому та обслуговування громадян.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора