Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова районної ради Василь Зеленський взяв участь у робочій нараді за участю очільників силових структур району та представниками оборонного комплексу

Дата: 26.03.2024 08:50
Кількість переглядів: 44

Начальник Білоцерківської РВА Ірина Старенька провела робочу нараду з керівниками силових структур та оборонної сфери району за участю членів районної робочої групи «Прозорість та підзвітність», під час якої обговорили оперативну ситуацію та окремі аспекти забезпечення дотримання антикорупційного законодавства.

Як доповів начальник районного управління поліції Михайло Пелех, ситуація в районі контрольована. Надзвичайних подій не зафіксовано. На виконання доручення начальника РВА активізовано роботу з неповнолітніми та їхніми батьками щодо дотримання правил безпеки під час літніх канікул, ведеться посилене патрулювання вулиць з метою уникнення подій за участю дітей.

Командир полку патрульної поліції в м. Біла Церква та Білоцерківському районі Василь Коряк підкреслив, що у 37 ДТП серед 16 травмованих була одна неповнолітня особа. Значною мірою небезпеку для дітей становлять недобросовісні водії, котрі не дотримуються правил дорожнього руху  - впродовж минулого тижня патрульними запротокольовано близько 200 порушень, з яких 171 –  через порушення швидкісного режиму. Ще 6 випадків – безуспішне намагання з боку порушників запропонувати хабар патрульним поліцейським.

Ірина Старенька, звертаючись до учасників наради,  підкреслила важливість протидії будь-яким проявам отримання неправомірної вигоди та наголосила що 31 березня завершується термін декларування державних службовців та осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Окремий блок питань, розглянутих під час наради, стосувався питань  посилення обороноздатності регіону, виконання мобілізаційних заходів та реалізації програм на підтримку ЗСУ як важливого аспекту підвищення бойової готовності Сил оборони України. (за матеріалами сайту БЦ РДА)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора