Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Травня, 2022 р., 08:32
Слід стати на облік як внутрішньо переміщені особи - це можна зробити в "Дії" або на новому місці проживання в найближчому Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП). Там же слід отримати відповідну довідку, що ви та члени вашої родини - внутрішньо переміщені особи. Якщо ви маєте право на допомогу як людина, яка втратила свій дім через війну, перш ніж подавати заяву як ВПО, вам слід подати заявку на відшкодування втрати за зруйноване житло через "Дію" або ЦНАП. Подати заяву про отримання відповідної допомоги - це також можна зробити особисто в найближчому ЦНАПі або дистанційно в "Дії". Кошти зараховуються на ваш рахунок за стандартом IBAN, його ви маєте вказати під час звернення. Як відшкодувати зруйноване війною житло в Україні Як довго будуть виплачувати допомогу? Кошти будуть виплачувати щомісяця протягом воєнного стану та ще один місяць після того, як воєнний стан скасують.
04 Травня, 2022 р., 08:30
До переліку, який затвердило міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, увійшли 270 територіальних громад з восьми областей України. Йдеться про регіони, де точаться активні бої або де контроль тимчасово захопила російська армія.
04 Травня, 2022 р., 08:27
З травня набули чинності нові правила надання допомоги внутрішньо переміщеним особам в Україні, тобто людям, які залишили свої домівки, тікаючи від війни. Тепер право на допомогу матимуть тільки українці з певних регіонів, перелік яких затверджує уряд. Або ж ті, у кого через війну житла не залишилось.
04 Травня, 2022 р., 08:14
Шановна пані Спікер парламенту!
03 Травня, 2022 р., 10:36
На території Київської області комендантська година запроваджується щодня з 22:00 до 5:00. Такі тимчасові обмеження діятимуть з 30 квітня по 8 травня.
03 Травня, 2022 р., 08:17
Щоранку, о 9.00 загальнонаціональна хвилина мовчання. КОЖНОГО ДНЯ ПІДСТУПНИЙ ВОРОГ ЗАБИРАЄ ЖИТТЯ НАШИХ ГРОМАДЯН!  КОЖНОГО ДНЯ УКРАЇНА ВТРАЧАЄ СВОЇХ КРАЩИХ СИНІВ І ДОЧОК! Ми пам’ятаємо усіх, кого ми втратили через вторгнення росії.  Усіх, хто воював.  Усіх мирних жителів - дорослих і дітей.  Усіх, хто міг би ще жити, якби не ця війна. Вічна пам’ять…
03 Травня, 2022 р., 08:10
На Київщині зареєструвалися понад 240 тисяч внутрішньо переміщених осіб.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора