Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Освіта Білоцерківщини під крилами захисту - звернення голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського

Дата: 01.09.2022 08:16
Кількість переглядів: 140

Дорогі друзі!

Педагогів і вихователів, школярів і студентів, батьків і всіх причетних до освітньої сфери Білоцерківського району вітаю з Днем знань, який ми щороку відзначаємо 1 вересня.

Свої двері заклади освіти відкривають в непростій незвичній ситуації – в країні іде війна. На нас, керівників району, покладена дуже велика відповідальність за безпеку дітей та працівників закладів освіти. Але я переконаний, що напрацьована оптимальна система викладання (очно-дистанційна), щоб усі діти без виключення мали можливість здобувати освіту.  Тому звертаюся до всіх освітян з порозумінням ставитися до нових правил навчального процесу.

Дорогі школярі, розумію, що ви вже сумуєте після тривалої перерви за партами, уроками, лекціями, за можливістю спілкуватися віч-на-віч. Тож упевнений, що радість від зустрічі з друзями та педагогами дасть наснаги до навчання.   

Я з радістю згадую свою першу вчительку. Вона для нас, малюків, була, як друга мати. І ми кожного дня навипередки бігли до школи. Усі свої любов, душевну щирість віддавала нам. А ми розповідали, що вона найкраща у школі.

У середній школі я вчився ще в радянські часи. Однак, педагоги ставилися до нас зі справжньою повагою, та вчили думати самостійно. Дякую вам, мої дорогі вихователі!

Щира вдячність вам, дорогі педагоги за Ваш нелегкий труд, який вимагає віддачі, душевних сил, значного напруження. Саме Ви виховуєте молодь у дусі патріотизму і любові до Батьківщини.

Хочу щиро подякувати освітянам, учням  і батькам за ту масштабну допомогу, яку ви організовували протягом весни-літа для наших бійців. Діти робили неймовірні речі – вселяли віру бійцям ЗСУ . І цим щодня наближали Перемогу.

Зичу всім педагогам Білоцерківщини чемних і вдячних учнів, постійно працювати над своєю майстерністю, високої оцінки вашої шляхетної справи від держави.

Школярам та студентам зичу наполегливо опановувати знання, гарно вчитися! Бо наша рідна  Україна вже потребує висококваліфікованих фахівців, які щиро бажають відбудовувати та змінювати життя на краще.

Вірю, що вже скоро запанують мир та спокій на нашій землі. Ми щодня ближче до Перемоги. Ми згуртовані і сильні. Вчимося, виховуємо і працюємо далі, в ім’я України.  Хай вам щастить!

 Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора