Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

27 Квітня, 2022 р., 13:58
Увага! ЧАС ДІЇ КОМЕНДАНТСЬКОЇ ГОДИНИ!  На всій території Київської області комендантська година триватиме з 22:00  (двадцять другої) години до 5:00 (п’ятої) години щодня з 25 по 30 квітня ц.р. З 5.00 до 22.00 пересування цивільних осіб - дозволене. Під час комендантської години заборонено перебувати на вулицях та інших громадських місцях, пересуватися транспортом або пішки. Виключення – у разі наявності у людини спеціально виданої перепустки та посвідчення особи.  Не забувайте про дотримання світломаскувального режиму у дворах та будинках. Зашторюйте вікна, мінімізуйте освітлення на подвір’ях та всередині помешкань.
27 Квітня, 2022 р., 12:11
26 квітня Київську область відала румунська делегація на чолі з  Прем’єр-міністром Ніколає-Іонела Чуке.  
27 Квітня, 2022 р., 08:13
О 9.00 
27 Квітня, 2022 р., 07:41
Очільник Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк разом із керівником гуманітарного штабу Олексієм Кулебою взяли участь у пам'ятних заходах із нагоди 36-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС, що відбулись у Іванкові.
27 Квітня, 2022 р., 07:34
Президент Росії Володимир Путін на зустрічі з генеральним секретарем ООН Антоніу Гутеррішем погодився на участь ООН та Міжнародного комітету Червоного хреста в організації евакуації мирних мешканців з території заводу "Азовсталь" у Маріуполі. Про це повідомляє пресслужба генсека ООН.
27 Квітня, 2022 р., 07:30
Зеленський повідомив, що Росія запустила три ракети одразу над трьома АЕС України Росія припинила постачання газу Польщі та Болгарії Британія скасувала усі мита та квоти на імпорт українських товарів. Зеленський каже, що це дозволить зберегти тисячі робочих місць в Україні і просить інших партнерів зробити аналогічний крок Британські ракети Brimstone надійдуть в Україну у наступні тижні Перша партія британських бронемашин швидкої допомоги прибула в Україну Російські військові призначили керівниками колаборантських адміністрацій Херсонської області ексрегіонала Володимира Сальда, Херсона - Олександра Кобця Генсек ООН Антоніу Гутерріш на зустрічі з Путіним запропонував створити гуманітарну контактну групу з представників ООН, Росії та України, які б узгоджували коридори евакуації мирних мешканців Німеччина надасть Україні зенітні танки Gepard Flakpanzer та навчатиме українських військових У Придністров’ї зранку внаслідок вибуху впали дві радіовежі. Сепаратисти Придністров’я заявили про "теракти", президентка Молдови заявила про внутрішні розбірки у непідконтрольному регіоні. МЗС України засудило спроби втягнути цей регіон Молдови у війну проти України Сили ООС ЗСУ відбили 9 атак російської армії на Донбасі і знищили низку одиниць військової техніки, зокрема 9 танків і 11 артсистем, повідомляє командування ООС Росія відхилила пропозицію України провести переговори у Маріуполі. Полк Нацгвардії Азов повідомляє про 35 авіаударів в ніч з 25 на 26 квітня по заводу "Азовсталь", де перебувають українські військові та кілька сотень цивільних Внаслідок ракетного обстрілу Запоріжжя одна людина загинула і одна поранена Нацполіція повідомила про 5,5 тисяч справ щодо мародерства з початку війни
26 Квітня, 2022 р., 14:19
Увага! ЧАС ДІЇ КОМЕНДАНТСЬКОЇ ГОДИНИ!  На всій території Київської області комендантська година триватиме з 22:00  (двадцять другої) години до 5:00 (п’ятої) години щодня з 25 по 30 квітня ц.р. Під час комендантської години заборонено перебувати на вулицях та інших громадських місцях, пересуватися транспортом або пішки. Виключення – у разі наявності у людини спеціально виданої перепустки та посвідчення особи.  Не забувайте про дотримання світломаскувального режиму у дворах та будинках. Зашторюйте вікна, мінімізуйте освітлення на подвір’ях та всередині помешкань.
26 Квітня, 2022 р., 08:23
9.00 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора