Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

13 Квітня, 2022 р., 08:33
У Маріуполі морпіхи вирвалися з оточення ворога та з'єдналися з "Азовом", – ЗМІ
13 Квітня, 2022 р., 08:01
Служба безпеки України затримала Віктора Медведчука. США не знайшли ознак застосування хімічної зброї в Маріуполі. Бої майже без перестанку тривають у Донецькій, Харківській, Луганській та Херсонській областях. У Маріуполі могли загинути до 22 тис. мешканців, заявляє місцева влада На Київщині поліція нарахувала вже понад 720 загиблих цивільних через війну, 200 - зникли безвісти. Володимир Путін каже, що війна "йде за планом", а Україна "відійшла від своїх домовленостей у Стамбулі". Київ заявляє, що переговори з Росією тривають, але називає їх "вкрай важкими". Президента Німеччини Франка Вальтера Штайнмаєра не захотіли приймати в Києві разом з іншими європейськими лідерами, його присутність назвали небажаною.
13 Квітня, 2022 р., 07:54
Після відновлення роботи Електронного реєстру листків непрацездатності, доступ до якого призупинявся на початку війни, деякі електронні лікарняні залишились у статусі «закритий» попри вичерпання строків. Про це повідомляє пресслужба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України.
12 Квітня, 2022 р., 19:52
У Київській обласній військовій адміністрації під головуванням Олександра Павлюка відбулась розширена нарада щодо кроків глобального відновлення пристоличного регіону та ліквідації наслідків військової агресії російської федерації.
12 Квітня, 2022 р., 19:48
Увага!  ЗАПРОВАДЖЕНО ЧАС ДІЇ КОМЕНДАНТСЬКОЇ ГОДИНИ!  На всій території Київської області комендантська година триватиме з 21:00  (двадцять першої) години 12 квітня до 6:00 (шостої) години 13 квітня. ??Виняток Гостомельська селищна рада та місто Ірпінь, де діє посилена комендантська година.  ????На території Гостомельської селищної ради тимчасові обмеження діятимуть до 6:00 години 14 квітня, у місті Ірпінь – до 9:00 15 квітня. Під час комендантської години заборонено перебувати на вулицях та інших громадських місцях, пересуватися транспортом або пішки. Виключення – у разі наявності у людини спеціально виданої перепустки та посвідчення особи. Не забувайте про дотримання світломаскувального режиму у дворах та будинках. Зашторюйте вікна, мінімізуйте освітлення на подвір’ях та всередині помешкань.
12 Квітня, 2022 р., 15:20
В умовах воєнного часу українські роботодавці можуть призупинити дію трудового договору зі своїми працівниками – у такому випадку працівник тимчасово припиняє виконувати роботу, однак трудові відносини зберігаються. Про це інформує пресслужба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України.
12 Квітня, 2022 р., 15:20
Кабінет Міністрів України створив Координаційну раду з питань логістики в сільському господарстві. Про це йдеться у Постанові КМУ від 9 квітня 2022 р. № 427.
12 Квітня, 2022 р., 09:01
"І це – відповідальність і тих, хто досі тримає необхідну Україні зброю на складах. Відповідальність, яка назавжди залишиться в історії", - підкреслив Зеленський.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора