Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: З 1 вересня у наших школах навчатимуться наші діти, тому ми несемо безпосередню відповідальність за їхню безпеку

Дата: 30.08.2022 08:34
Кількість переглядів: 105

29 серпня, у Білоцерківській районній військовій адміністрації було проведено розширену робочу нараду за участю керівників окремих  структурних підрозділів Київської обласної військової адміністрації, очільників силових структур та голів громад району. Голова районної ради Василь Зеленський взяв участь у зібранні.

Начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк, відкриваючи нараду, зазначила, що наразі триває посилена перевірка організації та виконання завдань з підготовки до оборони, цивільного захисту та соціального забезпечення потреб населення, а також готовності громад району до діяльності в осінньо-зимовий період. 

Головне завдання аудиту – виявлення прогалин з метою якнайшвидшого виправлення ситуації та знаходження оптимальних рішень для існуючих проблемних питань. На цьому наголосив радник начальника Київської обласної військової адміністрації Олександр Дузь-Крятченко, звертаючись із роз’ясненнями до учасників наради. 

Голови Білоцерківської, Тетіївської, Таращанської та Сквирської міських рад коротко охарактеризували стан справ у громадах та висловили своє бачення щодо вирішення окремих проблемних питань.

-  Зрозуміло, що ключовим в умовах воєнного стану  було і залишається питання зміцнення обороноздатності. Півроку ми живемо в умовах воєнного стану. Щоденно гинуть люди. І жодне місто чи село України не має гарантії того, що його омине ворожа ракета чи підривна діяльність диверсантів. Проте життя триває. І сьогодні ми маємо подбати про організацію безпечного освітнього процесу, бо з 1 вересня у наших школах навчатимуться наші діти, тому ми несемо безпосередню відповідальність за їхню безпеку, - наголосила Людмила Мерзлюк під час розмови з головами громад та підкреслила важливість належного інформування жителів району з метою своєчасного реагування на виклики сьогодення.

Після завершення наради представники обласної військової адміністрації та очільники силових структур  відвідали окремі громади Білоцерківщини з метою вивчення стану справ на місцях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора