Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення голови Білоцерківскої районної ради Василя Зеленского з нагоди вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Дата: 29.08.2022 09:03
Кількість переглядів: 162

Шановні жителі Білоцерківського району!

Сьогодні ми з особливою вдячністю згадуємо тих, хто загинув у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Саме у цей день, 29 серпня 2014 року, під м. Іловайськ Донецької області наше військо зазнало найбільших втрат у боях з російськими військами, що підступно вдерлися на територію України.

Ціною власного життя вони довели, що український народ – нескорений. Ця війна згуртувала націю, готову боротися за свободу і свої права. Вона змусила нас створити потужну боєздатну армію, яка може дати гідну відсіч ворогові.

І сьогодні триває жорстока війна з російськими окупантами. І сьогодні російська сторона порушує всі міжнародні норми людського співіснування, всі існуючі закони та звичаї ведення війни. Щоденно гинуть українці, відстоюючи своє право жити у незалежній і суверенній Україні.

Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю захисників України, які загинули  в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.  Вічна їм пам’ять!

Висловлюємо щирі співчуття родинам, котрі втратили у війні з російським окупантом своїх синів, дочок, чоловіків, дружин, братів, сестер, батьків і матерів. Всіх, кого вбили російські загарбники.

Миру і злагоди у ваші домівки!

Вічна пам’ять полеглим захисникам України! Слава Героям!

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора