Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Квітня, 2022 р., 08:47
Під час відеовиступу Володимир Зеленський надав детальний перелік звірств, в яких українська влада звинувачує російських військових і які виявили після того, як Росія вивела свої війська з північних регіонів України. Зеленський заявив, що окупаційні війська вбивали та катували "просто заради задоволення", і продемонстрував відео, на якому були мертві українці. Зеленський вимагав, аби Москва "понесла відповідальність" і закликав забрати в Росії право ветувати рішення, які стосуються України. Росія знову заперечила звинувачення у військових злочинах в Україні, а її посол в ООН Василій Небензя заявив про "кричущі невідповідності" в повідомленнях українських та західних ЗМІ. Небензя повторив твердження, що трупів, які виявили у Бучі журналісти, не було, коли російські війська залишили місто. BBC вже спростувала це твердження за допомогою супутникових знімків. Представник Росії повідомив, що росіяни вивезли з України 620 тисяч українських громадян з 24 лютого. Засідання супроводжувалося засудженням дій Росії з боку деяких держав. США знову закликали виключити Росію з Ради ООН з прав людини. Китай, який уникав критики російського вторгнення, прокоментував, що повідомлення про загибель цивільних "дуже тривожні", але зазначив, що будь-які звинувачення мають ґрунтуватися на перевірених фактах. Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш також сказав, що вторгнення вже призвело до найшвидшого переміщення населення з часів Другої світової війни. За даними Верховного комісара ООН з питань біженців, понад 10 млн українців мусили залишити домівки.
06 Квітня, 2022 р., 08:45
У зверненні до українців Володимир Зеленський заявив, що Україна буде боротися за перемогу у війні попри будь-які спроби мобілізації в Росії.
06 Квітня, 2022 р., 08:42
Головні події вівторка.
05 Квітня, 2022 р., 18:03
Об’єднання влади на місцях дало змогу значно зміцнити оборону нашої держави – Президент України.
05 Квітня, 2022 р., 18:01
Президент України Володимир Зеленський вважає, що питання тимчасово окупованих територій Донбасу та Криму не варто прив'язувати до переговорного процесу з Росією щодо припинення війни та виведення російських військ із тих територій нашої держави, куди вони зайшли з 24 лютого. Про це Глава держави заявив у інтерв’ю представникам українських ЗМІ.
05 Квітня, 2022 р., 17:57
Навіть якщо Україна підпише найпотужнішу безпекову угоду, Росія може повернутися знову. Тому потрібно будувати таку державу, яка буде спроможною захистити себе. Про це заявив Президент Володимир Зеленський в інтерв’ю представникам українських ЗМІ.
05 Квітня, 2022 р., 17:53
Головне управління ПФУ у Київській області повідомляє, що 04.03.2022 прийнято постанову Кабінету Міністрів України № 199 «Питання надання у 2022 році застрахованим особам одноразової матеріальної допомоги у зв’язку із втратою частини заробітної плати (доходу), робота (економічна діяльність) яких тимчасово зупинена внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні».
05 Квітня, 2022 р., 17:52
Увага!  ЗАПРОВАДЖЕНО ЧАС ДІЇ КОМЕНДАНТСЬКОЇ ГОДИНИ!  На всій території Київської області комендантська година триватиме з 21:00  (двадцять першої) години 05 квітня до 6:00 (шостої) години 06 квітня. Під час комендантської години заборонено перебувати на вулицях та інших громадських місцях, пересуватися транспортом або пішки. Виключення – у разі наявності у людини спеціально виданої перепустки та посвідчення особи. Не забувайте про дотримання світломаскувального режиму у дворах та будинках. Зашторюйте вікна, мінімізуйте освітлення на подвір’ях та всередині помешкань.
05 Квітня, 2022 р., 11:40
За ініціативи Президента України Володимира Зеленського Уряд України розробив та реалізує комплексну програму підтримки переселенців, яка охоплює три напрямки: гроші, робота, житло.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора