Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Квітня, 2022 р., 07:29
Президент України Володимир Зеленський провів нараду з членами Кабміну та представниками ОП щодо стану виконання державного бюджету на поточний рік та запровадження ембарго на торгівлю з Росією.
07 Квітня, 2022 р., 07:28
Українська влада просить мешканців Луганської та Донецької областей, а також міст Харківської області, які знаходяться недалеко від Донбасу, евакуюватися. Тут очікуються бої. США ввели санкції проти російського "Сбєрбанка", Альфа Банку, а також низки російських посадовців. Під санкції потрапили і доньки Путіна - Катерина Тихонова та Марія Воронцова. В офіційному документі ці імена названі вперше, Путін жодного разу не називав їх публічно. Угорський прем'єр Віктор Орбан запропонував провести переговори Путіна і Зеленського у Будапешті. Путін, за словами Орбана, погодився, але сказав, що має певні умови. Президент США Джо Байден назвав звірства у Бучі важким воєнним злочином. Під завалами багатоповерхових будинків у Бородянці навряд чи залишилися живі люди. Таких руйнувань дуже багато у місті. Раніше завали не могли розбирати через обстріли. Вашингтон надасть додаткову допомогу Україні на 100 млн. доларів, зокрема це будуть і протитанкові системи. ЗМІ пишуть про "Джавеліни". Президент Зеленський заявив, що Росія навмисне створює продовольчу кризу, щоб використати голод як зброю для захоплення територій. Про це він сказав у своєму виступі в ірландському парламенті. ЄС створює фонд допомоги Україні. який допоможе підтримати Україну та забезпечити доступ до ліквідності та фінансування, заявив голова Європейської ради Шарль Мішель.
06 Квітня, 2022 р., 16:43
ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ЗДІЙСНЮЮТЬ НАСТУПНІ СЕРВІСНІ ЦЕНТРИ ОБЛАСТІ:
06 Квітня, 2022 р., 16:39
Сьогодні Електронний реєстр листків непрацездатності Пенсійного фонду України відновив свою роботу в повному обсязі. Усі е-лікарняні, за якими роботодавці не встигли оформити заяву-розрахунок через відсутність доступу до реєстру, тепер можуть бути опрацьовані та подані до Фонду соціального страхування України на оплату.
06 Квітня, 2022 р., 16:37
Увага!  ЗАПРОВАДЖЕНО ЧАС ДІЇ КОМЕНДАНТСЬКОЇ ГОДИНИ!  На всій території Київської області комендантська година триватиме з 21:00  (двадцять першої) години 06 квітня до 6:00 (шостої) години 07 квітня. Під час комендантської години заборонено перебувати на вулицях та інших громадських місцях, пересуватися транспортом або пішки. Виключення – у разі наявності у людини спеціально виданої перепустки та посвідчення особи. Не забувайте про дотримання світломаскувального режиму у дворах та будинках. Зашторюйте вікна, мінімізуйте освітлення на подвір’ях та всередині помешкань.
06 Квітня, 2022 р., 08:50
 За офіційними даними, станом на 5 квітня від дій путінських армійців в Україні вже загинуло щонайменше 165 дітей і ще 266 отримали поранення різного ступеня тяжкості.
06 Квітня, 2022 р., 08:47
Під час відеовиступу Володимир Зеленський надав детальний перелік звірств, в яких українська влада звинувачує російських військових і які виявили після того, як Росія вивела свої війська з північних регіонів України. Зеленський заявив, що окупаційні війська вбивали та катували "просто заради задоволення", і продемонстрував відео, на якому були мертві українці. Зеленський вимагав, аби Москва "понесла відповідальність" і закликав забрати в Росії право ветувати рішення, які стосуються України. Росія знову заперечила звинувачення у військових злочинах в Україні, а її посол в ООН Василій Небензя заявив про "кричущі невідповідності" в повідомленнях українських та західних ЗМІ. Небензя повторив твердження, що трупів, які виявили у Бучі журналісти, не було, коли російські війська залишили місто. BBC вже спростувала це твердження за допомогою супутникових знімків. Представник Росії повідомив, що росіяни вивезли з України 620 тисяч українських громадян з 24 лютого. Засідання супроводжувалося засудженням дій Росії з боку деяких держав. США знову закликали виключити Росію з Ради ООН з прав людини. Китай, який уникав критики російського вторгнення, прокоментував, що повідомлення про загибель цивільних "дуже тривожні", але зазначив, що будь-які звинувачення мають ґрунтуватися на перевірених фактах. Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш також сказав, що вторгнення вже призвело до найшвидшого переміщення населення з часів Другої світової війни. За даними Верховного комісара ООН з питань біженців, понад 10 млн українців мусили залишити домівки.
06 Квітня, 2022 р., 08:45
У зверненні до українців Володимир Зеленський заявив, що Україна буде боротися за перемогу у війні попри будь-які спроби мобілізації в Росії.
06 Квітня, 2022 р., 08:42
Головні події вівторка.
05 Квітня, 2022 р., 18:03
Об’єднання влади на місцях дало змогу значно зміцнити оборону нашої держави – Президент України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора