Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Із сесійної зали

Дата: 22.06.2022 15:52
Кількість переглядів: 300

22 червня зібралися депутати на пленарне засідання тринадцятої сесії  Білоцерківської районної ради VІІІ скликання, яке проходило під головуванням голови ради Василя Зеленського. У роботі сесії взяла участь голова Білоцерківської військової  адміністрації Людмила Мерзлюк.

Розпочали засідання з хвилини мовчання. Сьогодні 22 червня –  одна з найбільш трагічних дат в історії України. Саме у цей день розпочалася німецько-радянська війна – частина Другої світової війни, в якій український народ зазнав найбільших втрат. Ми вклоняємось кожному воїну-фронтовику, хто відстояв перемогу у Другій світовій війні, ми вклоняємося кожному загиблому герою, хто загинув, виборюючи мир на нашій славній Україні.

Традиційно, привітали іменників. Голова районної ради Василь Зеленський відзначив грамотами лікарів, волонтерів, за активну громадянську позицію,  за  допомогу, яку вони надають  біженцям від війни, особливо жінкам та дітям, із зруйнованої війною України, нашим бійцям, які мужньо стоять на захисті країни, жителям нашого району.

Далі голова ради оприлюднив заяву про розпуск депутатської  фракції ПП «Опозиційна платформа – за життя».

На сесію запросили керівника Білоцерківської окружної прокуратури Михайла Римара.  Він проінформував депутатів про роботу Білоцерківської окружної прокуратури щодо стану законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Білоцерківського району за 2021 рік. Михайло Орестович зазначив, що Білоцерківська окружна прокуратура спрямовує свою діяльність на ефективності виконання конституційних функцій координації діяльності у межах протидії злочинності, підвищення рівня відкритості та довіри громадськості до прокуратури. Михайло Римар дав характеристику злочинності у районі та прокоментував ряд аспектів.

Інформацію керівника прокуратури прийнято до відома.

Депутати погодили програму відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, висвітлення діяльності Білоцерківської районної державної адміністрації та Білоцерківської районної ради  на 2022 -2025 роки, програму щодо заходів, пов'язаних з виконанням судових рішень та інших зобов'язань, які виникли в зв’язку з реорганізацією та ліквідацією районних державних адміністрацій та установ на 2022-2025 роки та прийняли рішення щодо припинення діяльності Комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча школа мистецтв» Білоцерківської районної ради. Також депутати розглянули питання, які стосувалися погодження на видання дозволів щодо користування надрами.

Василь Зеленський подякував депутатам районної ради за роботу та виразив переконання, що саме зараз, всі хто має можливість, продовжуємо працювати, тримати економіку, забезпечувати надійний тил. Кожен на своєму робочому місці наближає таку бажану і таку потрібну Перемогу.

Ми щодня ближче до Перемоги. Ми згуртовані і сильні.

Працюємо далі, в ім’я України. Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора