Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Липня, 2022 р., 09:14
Шановні жителі Білоцерківського району! Щодня Росія нищить мирне населення, вбиває українських дітей, спрямовує ракети по цивільних об’єктах де немає нічого військового. Що це, як не відкритий терористичний акт? Вчора  ракетні удари влучили по  центру Вінниці, Миколаєва. Є поранені та загиблі, серед них – діти.  Країна бореться. Сьогодні тисячі українців працюють та роблять все можливе для підтримки військових, для допомоги постраждалим. Жителі Білоцерківського району також не стоять осторонь, мають активну громадянську позицію, високу патріотичну свідомість та всіляко допомагають ЗСУ і сприяють забезпеченню обороноздатності держави.  Сьогодні, у ДЕНЬ МИРОТВОРЦЯ  щиро дякуємо нашим бійцям за мужність і звитягу. Зичимо нашим воїнам  миру, щастя, добра та благополуччя! Вічна пам’ять українським солдатам і офіцерам, які віддали життя за мир та спокій!   Ми разом робимо все можливе, щоб на українській землі не залишилося жодного окупанта і диверсанта!  Ми боремося з усіх сил. Перемога, як і правда, за нами!  Знову і знову хочу звернутися до вас. Будь ласка, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Пам'ятайте  про свою безпеку. Сигнали тривоги не просто так. Потрібно спускатися до укриттів, дотримуватися світломаскувального режиму, не порушувати вимог комендантської години. Будьте уважними та відповідальними. На жаль, небезпека поряд. Бережіть себе. Усе буде Україна!Слава Україні!  Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський
15 Липня, 2022 р., 09:12
Цьогоріч тестування вступників до закладів освіти України відбуватиметься у спеціальних тимчасових екзаменаційних центрах (приміщеннях шкіл, університетів), створених у населених пунктах України (за погодженням з органами державної влади), а також у деяких країнах Європи. Повідомляє Міністерство освіти і науки України.
15 Липня, 2022 р., 09:10
Сьогодні я адресую це звернення не українцям і українкам, як зазвичай, а нашим партнерам. Демократичному світу.
14 Липня, 2022 р., 11:44
Аграрії Київської області розпочали збір зернових культур нового врожаю. Так, цьогоріч врожай ранніх зернових та зернобобових збиратимуть на площі 271,3 тисяч га. Про це повідомили в Управлінні агропромислового розвитку Київської ОВА.
14 Липня, 2022 р., 08:21
Щоранку, о 9.00 загальнонаціональна хвилина мовчання. КОЖНОГО ДНЯ ПІДСТУПНИЙ ВОРОГ ЗАБИРАЄ ЖИТТЯ НАШИХ ГРОМАДЯН!  КОЖНОГО ДНЯ УКРАЇНА ВТРАЧАЄ СВОЇХ КРАЩИХ СИНІВ І ДОЧОК! Ми пам’ятаємо усіх, кого ми втратили через вторгнення росії.  Усіх, хто воював.  Усіх мирних жителів - дорослих і дітей.  Усіх, хто міг би ще жити, якби не ця війна. Вічна пам’ять…
14 Липня, 2022 р., 08:19
Україна має знати своїх Героїв!  Підтримайте героїчні дії Збройних Сил України у запеклій боротьбі з російськими окупантами в рамках проведення інформаційної кампанії "Це - герої України"!
14 Липня, 2022 р., 08:18
Тимчасові обмеження діють щоденно з 23.00 до 05.00. 
14 Липня, 2022 р., 08:17
ГО Білоцерківський центр захисту прав людини за сприяння з Білоцерківською районною радою оголошує збір коштів на придбання транспортного засобу для ПЕРШОЇ ПРЕЗИДЕНТСЬКОЇ БРИГАДИ оперативного призначення ім. Гетьмана Петра Дорошенка Національної гвардії України в складі якої боронять терени нашої країни та воюють з російськими окупантами жителі Білоцерківського району.
14 Липня, 2022 р., 08:15
З початку повномасштабного військового вторгнення російської федерації в Україну значна частина  українців була змушена покинути свої домівки. За інформацією, наведеною Міністерством  з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, більше 8 мільйонів осіб були переміщені в межах України, шукаючи прихисток і житло. На жаль, і сьогодні тенденція до зростання кількості населення, яке вимушено покидає домівки, зберігається.
14 Липня, 2022 р., 08:11
Пенсія за віком призначається з дня, що настає за днем досягнення пенсійного віку, якщо звернення за пенсією відбулося не пізніше трьох місяців з дня досягнення особою пенсійного віку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора