Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Білоцерківської районноі ради Василь Зеленський взяв участь у роботі наради з керівниками силових, контролюючих та правоохоронних структур, під час якої обговорили оперативну ситуацію в районі.

Дата: 14.11.2022 16:04
Кількість переглядів: 245

Фото без описуЗаступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко провів нараду з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур, під час якої обговорили проблемні питання та оперативну ситуацію в районі.
Щодо проблем, то, як зазначив начальник Білоцерківського районного управління поліції Михайло Пелех, на сьогодні неабияку тривогу викликає зростання кількості дорожньо-транспортних пригод. Значною мірою це пов’язано із вимушеним застосуванням економного режиму використання вуличного освітлення.  Як наслідок – зросла чисельність  аварійних ситуацій за участі пішоходів, оскільки водіям складно вчасно зреагувати на неочікувану появу людини у темну пору доби. У зв’язку з цим  поліція звертається до жителів Білоцерківщини із закликом обов’язково всім використовувати світловідбивні елементи в одязі. 
На зростанні кількості дорожньо-транспортних пригод зосередив увагу учасників наради і представник батальйону патрульної поліції м. Біла Церква Євген Скарбовійчук, який відмітив, що, на жаль, крім обмеження видимості учасників руху, нерідко до трагічних наслідків призводить порушення швидкісного режиму (139 протоколів за тиждень!) та керування у стані алкогольного сп’яніння (24 зареєстровані випадки).
Тож, зважаючи на зазначені факти, правоохоронці Білоцерківського району вкотре закликають всіх буди відповідальними і не ігнорувати життєво важливими правилами.
Підтримав своїх колег і начальник Білоцерківського районного управління ДСНС Віктор Сподін, який наголосив, що саме недотримання основних правил поводження з вогнем та електричними приладами нерідко стає причиною пожеж, що призводять до втрати майна та загибелі людей, як, на жаль, трапилося і на початку минулого тижня в одному із сіл району.
Олександр Горовенко, підбиваючи підсумки наради, вказав на те, що озвучені проблемні питання потребують підсилення дій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора