Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Квітня, 2023 р., 07:45
 Такі результати десятого опитування представників бізнесу Київщини, що здійснюється Департаментом економіки Київської ОВА спільно з Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій.     З основного:    ◾️ підприємці Київської області значно оптимістичніше оцінюють свої виробничі перспективи, ніж у середньому бізнес по Україні. Так, рівень завантаження виробничих потужностей зріс та перевищив рівень по країні   ◾️ у Київській області покращилися оцінки фінансово-економічної ситуації та загальноекономічного середовища  ◾️ на Київщині зафіксовано значне збільшення показників щодо кількості працівників. Підприємці області не відчувають таких труднощів у пошуку кваліфікованих працівників, як загалом по Україні.    🖇 Детальніше з результатами опитування за лютий можна ознайомитися тут: http://bit.ly/3G41q7z
03 Квітня, 2023 р., 07:43
Так відзначили символічну дату — рік тому Збройні Сили України повністю звільнили Київську область від російських окупантів. 
03 Квітня, 2023 р., 07:42
Київська область – одна з перших прийняла на себе удар загарбників. Ворог йшов на українську столицю з півночі, несучи смерть і руйнування. Військові дії в регіоні тривали понад місяць. 15 громад Вишгородського, Бучанського та Броварського районів опинилися під окупацією. 
31 Березня, 2023 р., 08:42
Понад рік тому місто Ірпінь стало своєрідним щитом для наступних населених пунктів під час вторгнення російської армії до нашої країни на Півночі. Завдяки його сміливим і відданим жителям вдалося врятувати багато життів, вивезти людей із окупації, але саме місто зазнало величезних руйнувань.    Увесь світ побачив, що вчинили росіяни з містом.    Сьогодні допомогти відбудовувати Ірпінь зголосилися 10 країн, проте це не швидкий процес, адже зруйновано близько 70% міста.    Спогади містян про події під час окупації Ірпеня та про масштаби руйнувань детальніше в сюжеті.    #МістоГероїв Ірпінь. Тут народжується хоробрість ✊
31 Березня, 2023 р., 08:40
Шановні жителі Білоцерківського району!
30 Березня, 2023 р., 07:48
Повномасштабна війна в Україні кидає щодня нові і нові виклики, з якими часом складно справитися самостійно. Усі люди більшою чи меншою мірою потребують підтримки ментального здоров’я, особливо ті, хто безпосередньо постраждав через бойові дії.    Але дуже часто українці просто не знають, куди звернутися, щоб отримати психологічну допомогу в разі необхідності. За даними дослідження, проведеного в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативою Олени Зеленської, 66% респондентів не знають, куди вони могли б звернутися по допомогу.   Дізнатися більше про те, як допомогти собі та близьким, можна на спеціально створеній сторінці кампанії «Ти як?»: http://howareu.com.
30 Березня, 2023 р., 07:46
Продовжить працювати у робочі години лише Пункт Незламності, що розташований в приміщенні Білоцерківської міської ради за адресою: вул.Я.Мудрого,15 . 
30 Березня, 2023 р., 07:44
  Відповідне рішення ухвалили члени виконавчого комітету 29 березня.
30 Березня, 2023 р., 07:42
Своє справжнє обличчя та ставлення до мирних українців російська армія показала в Бучі. Від свідчень тих звірств, що пережили жителі міста в 30 км від української столиці, холоне кров.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора