Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Квітня, 2023 р., 11:06
Київська область – одна з перших прийняла на себе удар загарбників. Ворог йшов на українську столицю з півночі, несучи смерть і руйнування. Військові дії в регіоні тривали понад місяць. 15 громад Вишгородського, Бучанського та Броварського районів опинилися під окупацією.
03 Квітня, 2023 р., 07:56
Щоденно, 9.00 в Україні - загальнонаціональна хвилина мовчання для вшанування пам'яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації. 
03 Квітня, 2023 р., 07:47
Буча. 33 дні окупації. Понад 1400 смертей, із них 37 дитячих. Понад 175 людей знайдено в братських могилах і камерах тортур. 9000 російських воєнних злочинів. 365 днів, як це знову вільне українське місто. Символ звірств армії країни окупанта. Ніколи не пробачимо. Покараємо всіх винних.
03 Квітня, 2023 р., 07:45
 Такі результати десятого опитування представників бізнесу Київщини, що здійснюється Департаментом економіки Київської ОВА спільно з Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій.     З основного:    ◾️ підприємці Київської області значно оптимістичніше оцінюють свої виробничі перспективи, ніж у середньому бізнес по Україні. Так, рівень завантаження виробничих потужностей зріс та перевищив рівень по країні   ◾️ у Київській області покращилися оцінки фінансово-економічної ситуації та загальноекономічного середовища  ◾️ на Київщині зафіксовано значне збільшення показників щодо кількості працівників. Підприємці області не відчувають таких труднощів у пошуку кваліфікованих працівників, як загалом по Україні.    🖇 Детальніше з результатами опитування за лютий можна ознайомитися тут: http://bit.ly/3G41q7z
03 Квітня, 2023 р., 07:43
Так відзначили символічну дату — рік тому Збройні Сили України повністю звільнили Київську область від російських окупантів. 
03 Квітня, 2023 р., 07:42
Київська область – одна з перших прийняла на себе удар загарбників. Ворог йшов на українську столицю з півночі, несучи смерть і руйнування. Військові дії в регіоні тривали понад місяць. 15 громад Вишгородського, Бучанського та Броварського районів опинилися під окупацією. 
31 Березня, 2023 р., 08:42
Понад рік тому місто Ірпінь стало своєрідним щитом для наступних населених пунктів під час вторгнення російської армії до нашої країни на Півночі. Завдяки його сміливим і відданим жителям вдалося врятувати багато життів, вивезти людей із окупації, але саме місто зазнало величезних руйнувань.    Увесь світ побачив, що вчинили росіяни з містом.    Сьогодні допомогти відбудовувати Ірпінь зголосилися 10 країн, проте це не швидкий процес, адже зруйновано близько 70% міста.    Спогади містян про події під час окупації Ірпеня та про масштаби руйнувань детальніше в сюжеті.    #МістоГероїв Ірпінь. Тут народжується хоробрість ✊
31 Березня, 2023 р., 08:40
Шановні жителі Білоцерківського району!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора