Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Листопада, 2022 р., 19:27
Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський взяв участь у робочій нараді із головами територіальних громад. Бережне ставлення до використання електроенергії і тепла, готовність до можливих критичних ситуацій, застосування альтернативних видів палива та енергії, належна підготовка пунктів обігріву, забезпечення зв’язком та інтернетом, максимальна підтримка внутрішньо переміщених осіб, – такими були основні меседжі під час наради голів та заступників голів громад, яку провела 31 жовтня  начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк. Як зазначила керівник району, відкриваючи нараду, питання енергозбереження на сьогодні є одним із ключових, оскільки російська федерація, не зумівши перемогти Україну на полі бою, воює з мирним населенням, руйнуючи житло та інфраструктуру населених пунктів, знищуючи об’єкти енергетичного комплексу. Саме тому була прийнята низка рішень, покликаних звести нанівець всі намагання ворога завдати шкоди українцям у холодний період року. -  Сьогодні перед всіма керівниками громад стоїть чітке завдання: створити належні умови для забезпечення населення світлом, теплом, зв’язком тощо. Знаю, що це непроста задача, але ми маємо її вирішити. Необхідно діяти на випередження. Саме тому наразі посилена увага приділяється залученню альтернативних джерел та розширенню мережі пунктів обігріву, - наголосила Людмила Мерзлюк. В рамках розгляду питань порядку денного учасники наради обговорили комплекс дій щодо вирішення проблем, що виникають у місцях компактного проживання внутрішньо переміщених осіб, шляхи забезпечення оптимального покриття мобільним зв’язком та інтернетом тощо. На завершення зустрічі керівник району наголосила, що, наразі всі поставлені завдання виконано, проте, зважаючи на важливість розглянутих питань, шляхи їх вирішення потрібно буде постійно удосконалювати. (За матеріалами РДА)
31 Жовтня, 2022 р., 19:41
Сьогодні у Білій Церкві освячений престол та новозбудований храм на честь святого апостола і євангеліста Луки. Храм дуже затишний, комфортний. Настоятель храму отець Леонід Бачинський та його помічники вклали серце і душу у побудову та облаштування храму. Освячення звершив Митрополит Єпіфаній. І тепер ми маємо ще одне українське місце Віри і Сили.
31 Жовтня, 2022 р., 13:09
Нарада проходила зразу ж після завершення довготривалої дії сигналу тривоги через ракетні обстріли, тому перше питання, на якому акцентувала увагу Людмила Мерзлюк, стосувалося необхідності посилення роботи щодо дотримання необхідних правил безпеки суб’єктами господарювання.
31 Жовтня, 2022 р., 13:08
Через масовані обстріли, що завдав ворог зранку 31 жовтня, в Київській області є пошкодження критичної інфраструктури. Без світла залишилася частина Київського регіону. Енергетики вже працюють над ліквідацією наслідків. Про це повідомляє голова Київської ОВА Олексій Кулеба в Telegram каналі.
30 Жовтня, 2022 р., 14:47
Україна повернула додому 52-х своїх громадян: офіцерів, медиків, сержантів та солдат. З полону зокрема звільнили 12 бійців НГУ, включно з двома "азовцями", 18 з ВМС, вісім прикордонників, дев'ять бійців ТРо, трьох воїнів ЗСУ та двох цивільних, повідомляє Андрій Єрмак. 
30 Жовтня, 2022 р., 14:42
Такі тимчасові обмеження розпорядженням начальника Київської обласної військової адміністрації на всій території регіону продовжено з 30 жовтня до 6 листопада 2022 року.
30 Жовтня, 2022 р., 14:22
Сьогодні бійці 72 ОМБр імені Чорних Запорожців відзначають день бригади. Чорні Запорожці щодня і щомиті пов'язані із захистом України. Бійці завжди були і є щитом та мечем нашої землі. Їм є що згадати та розповісти. Нам є ким пишатися.  Чорні Запорожці  воюють із найлютішим ворогом, який намагається знищити нашу країну. Але неможливо здолати тих, для кого честь, гідність та воля – цінності буття.   Чорні Запорожці роблять все можливе задля перемоги.  Пам'ять і честь всім хто сплотив  своїм життям найвищу ціну за захист рідної землі. Ми вшановуємо міцність духу наших славних бійців, пишаємось хоробрістю сучасних героїв – захисників української землі! У  їхніх серцях закарбовано – «Україна або смерть!». У їх жилах тече гаряча козацька кров,  живе дух наших героїчних пращурів! Нехай їх сила та мужність завжди базуються на любові та підтримці рідних і близьких. Нехай єднає нас незгасне світло віри в ПЕРЕМОГУ, а на нашій рідній українській землі нарешті запанує мир. Слава Україні! Героям слава! Разом до Перемоги. Слава Україні.
28 Жовтня, 2022 р., 10:16
Щоденно о 9.00 в Україні - загальнонаціональна хвилина мовчання для вшанування пам'яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації. Щоденно ми згадуємо українців, які віддали своє життя. Усіх, хто воював. Усіх військових і усіх цивільних. Дорослих і дітей... Усіх! Усіх, хто міг би ще жити, якби росія не почала цю війну...

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора