Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

ЖИТТЯ НАПОВНЕНЕ ПОДІЯМИ

Дата: 16.07.2024 10:57
Кількість переглядів: 72

Фото без описуСекретар Білоцерківської міської громади Володимир Вовкотруб:

У День Української Державності, Хіврич Марія, учениця 9 класу Білоцерківської гімназії-початкової школи № 6 "Перспектива", отримала паспорт ( ID-картку) на урочистому заході за участі Президента України.

Марія - юна спортивна гордість Білоцерківської громади, Київщини та нашої держави. Дівчина - чотириразова чемпіонка України з легкоатлетичного багатоборства, а саме на дистанції 60 м та стрибках у довжину, а  також дворазова срібна призерка на дистанції 100 м та в естафетах.

У Білій Церкві відкрито безкоштовний 10-денний навчально-розважальний інтенсив «Літня Академія»,Фото без опису організатором якого є освітня громадська організація «Навчай для України» за підтримки Ukraine-Moldova American Enterprise Fund (UMAEF).

Під час «Літньої Академії» учні зможуть досліджувати себе, свої емоції, свій спосіб навчання, розвивати стресостійкість, покращувати знання зі шкільних предметів. 

Тренінги, відпрацювання знань, командні ігри, навчання в незвичних форматах, творчі заняття та настільні ігри – ось що чекає на юних білоцерківців.

З початком повномасштабної війни ГО "Навчай для України" працює над проєктом з подолання освітніх втрат.

Фото без описуГолова Тетіївської міської об`єднаної територіальної громади Богдан Балагура:

Днями відбулося засідання, на якому заслухали доповіді керівників критично важливих підприємств громади:  Ярослава Оржехівського (КП "Тетіївводоканал"), Олександра Поліщука (ЦПМСД) та Дмитра Потієнка (Тетіївська центральна лікарня).

Основним питанням було забезпечення сталої та безперебійної роботи цих підприємств під час вимкнення електроенергії.

Також обговорювалися проблемні питання, що турбують жителів, та з якими вони найчастіше звертаються.

Було вирішено:

▪протягом дня комісійно об’їхати підприємства для перевірки наявності генераторів

▪перевірити наявність паливно-мастильних матеріалів

▪перевірки технічних підключень

Завдання напрацювати чіткий та зрозумілий план дій для забезпечення безперебійного функціонування підприємств і надання послуг жителям громади.

Фото без описуВ.о. голови Володарської селищної територіальної громади Сергій Миколаєнко:

На черговому засіданні виконавчого комітету Володарської селищної ради під головуванням секретаря селищної ради Сергія Миколаєнка було розглянуто 24 питання та ухвалено відповідні рішення, зокрема, про:

- схвалення звіту про виконання бюджету Володарської селищної територіальної громади на 2024 рік за І півріччя 2024 року, затверджено плани заходів щодо складання прогнозу бюджету Володарської селищної територіальної громади на 2025-2027 роки та проєкту бюджету на 2025 рік;

- схвалення фінансової документації за І півріччя 2024 року КНП Володарської селищної ради «ВОЛОДАРСЬКА ЛІКАРНЯ» та КНП Володарської селищної ради «ВОЛОДАРСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» ;

- внесення змін до складу чотирьох комісій при виконавчому комітеті селищної ради;

- взяття на квартирний облік громадян;

- оплату витрат на безоплатне поховання військовослужбовця, загиблого (померлого) внаслідок російської агресії та війни в Україні;

- проведення конкурсу з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Володарської селищної територіальної громади;

- затвердження Регламенту виконавчого комітету Володарської селищної ради.

Також було ухвалено п’ять рішень з питань забезпечення дотримання законних інтересів і прав дітей.

Голова Ставищенської селищної об`єднаної територіальної громади Леонід Джужик:

ВИГРАЛИ ГРАНТ!

У РОЗКІШНЯНСЬКОЇ МАЛЕЧІ БУДЕ МАЙДАНЧИК!

Розкішнянський заклад дошкільної освіти взяв участь у Всеукраїнському конкурсі мікрогрантів «Час діяти, Україно!», організований Благодійною організацією «Благодійний фонд «МХП – Громаді» та став його переможцем і тепер за кошти меценатів облаштує новий ігровий майданчик для малечі.

Проєкт реалізовується за умови співфінансування за кошти благодійників та бюджету Ставищенської селищної ради.

фото для прикладу

КНП «СТАВИЩЕНСЬКА ЛІКАРНЯ» СТАЛА ПЕРЕМОЖЦЕМ КОНКУРСУ ГРАНТІВ

КНП «Ставищенська лікарня» взяло участь у Всеукраїнському конкурсі мікрогрантів «Час діяти, Україно!», організований Благодійною організацією «Благодійний фонд «МХП – Громаді».

А нещодавно прийшла приємна звістка про перемогу в конкурсі, завдяки чому за кошти благодійного гранту та при співфінансуванні Ставищенської селищної ради для пацієнтів закладу буде придбаний сучасний апарат лазерної терапії.

Фото без описуДРОНИ ДЛЯ ЗНИЩЕННЯ ВОРОГА

Підрозділу, де служить наш земляк, воїн ЗСУ Владислав Борщ передано 5 FPV дронів на загальну суму 100 тис.грн:

тис.грн. від селищного голови Леоніда Джужика;

тис.грн - одноденний заробіток працівників Ставищенської селищної ради.

Цей підрозділ має гарні результати, працює ефективно та знешкоджує противника, тому ми продовжуємо допомагати хлопцям. Відео їх роботи в коментарях.

Допомога направлена на помсту за українських дітей, які постраждали внаслідок ворожого ракетного обстрілу по лікарням.

Фото без описуГолова Гребінківської селищної територіальної громади Роман Засуха:

Днями в Будинку культури с. Ксаверівка відбувся шашковий турнір, присвячений пам'яті АНТОНЕНКА Бориса Сергійовича. Захід зібрав шашкістів різного віку та рівня майстерності, об'єднавши їх у дружньому змаганні та спільній повазі до видатної особистості.

Борис Сергійович залишив по собі незабутній слід у нашій спільноті і цей турнір, традиційно, став справжньою даниною його пам'яті. Учасники змагання продемонстрували свою майстерність, стратегічне мислення та силу духу, що є важливими рисами не лише для гри в шашки, але й для життя.

Від щирого серця дякуємо всім, хто взяв участь у турнірі, а також організаторам, суддям та волонтерам за їхній внесок у проведення цього важливого заходу. Нехай пам'ять про Бориса Сергійовича живе в наших серцях, а його приклад надихає нас на нові досягнення та перемоги.

Фото без описуГолова Маловільшанськоїсільської селищної об`єднаної територіальної громади Юрій Дробович:

Днями у смт Гребінки відбувся останній старт з волейболу 2023/2024 навчального року команди дівчат Маловільшанський ліцей. Дівчата показали гарну командну гру та посіли третє місце у відкритій першості ДЮСШ "Авангард". Вітаємо юних спортсменів та бажаємо подальших перемог!

 

Фото без описуГолова Таращанської міської об`єднаної територіальної громади Михайло Кривошеєв:

11 липня, у місті Тараща представниці громадської організації «Фонд Маша» провели тренінг із психологічної стійкості під назвою “Провідники змін”. Участь у цьому заході взяли працівники виконавчого комітету Таращанської міської ради та її виконавчих органів.

По завершенню заходу вручив представницям громадської організації прапор громади на знак вдячності за проведений тренінг, висловивши сподівання на подальшу співпрацю та організацію нових заходів.

Фото без описуГолова Фурсівської сільської територіальної громади Сергій Шаравара:

Тривають відновлювальні роботи щодо водопостачання будинків на території громади.

 

 

 

 

Фото без описуГолова Рокитнянської селищної територіальної громади  Юрій Богданов:

Відбулося засідання комісії з розгляду питань щодо присвоєння почесного звання України "Мати-героїня" Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області.

Під час засідання розглянуто звернення звернення жительки с. Синява, яка народила та виховала 5 дітей та звернення жительки с. Савинці, яка народила та виховує 7 дітей. 

Члени комісії вирішили підтримати кандидатури жінок для присвоєння почесного звання України "Мати-героїня" та підготувати клопотання для розгляду на виконкомі Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області.

Фото без описуГолова Медвинської сільської територіальної громади Ігнатій Сергієнко:

Медвинська громада реалізувала ще один важливий проєкт – нещодавно відбулося урочисте відкриття  місцевого пожежно-рятувального підрозділу, який  працюватиме на базі КП «Медвин-інвест».

Відкриття місцевого пожежно-рятувального підрозділу - це надзвичайно важлива подія, оскільки створення таких команд та залучення добровольців дозволить оперативно реагувати на пожежі та надзвичайні події різного характеру.

Реалізувати цей важливий проєкт вдалося завдяки командній роботі жителів громади, депутатів, представників бізнесу та служб ДСНС. Продовжуємо і далі працювати над створенням належних безпекових умов для всіх жителів громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора