Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Представники виконавчої влади та органів місцевого самоврядування відзначили День Державності України

Дата: 15.07.2024 10:27
Кількість переглядів: 87

Фото без описуСьогодні, 15 липня, в Україні відзначається: День Української Державності, День Хрещення Київської Русі-України, День українських миротворців, Всесвітній день навичок молоді та День благодійності в соціальних мережах. Віряни вшановують пам’ять святого рівноапостольного князя Володимира Великого.

Чудовий сонячний ранок 15 липня для працівників виконавчої влади та органів місцевого самоврядування розпочався з підняття Державного Прапору України біля приміщення Білоцерківської міської ради. Саме так відзначили День Державності.

Захід пройшов за участю голови районної ради Василя  Зеленського, секретаря Білоцерківської міської ради Володимира Вовкотруба, заступника голови Білоцерківської військової районної військової адміністрації Олександра Горовенка.

Усі присутні взяли участь у церемонії підняття Державного Прапора України.  Хвилиною мовчання  вшанували пам'ять воїнів - захисників України, що віддали свої життя за цілісність нашої держави, положили квіти до підніжжя пам’ятника Ярослава Мудрого.

Ми відзначаємо День Державності України та  світлий День Хрещення Київської Русі-України з вірою у краще завтра, тому що завтра несе надію на мир й ми сподіваємось, що так буде, адже відчаєм нас не скорити.

 

Саме з хрещенням Русі на наших землях починає утверджуватися істинна духовність, виникає державність. Й що  національна єдність – обов’язкова умова збереження державності. Ми маємо спільно і впевнено рухатися до нашої єдиної мети – перемоги над ворогом!

 

Ми остаточно й безповоротно відбулися як нація, як український народ.

 

Зичимо усім українцям миру, любові, єдності, добра.

 

Сьогодні у всіх територіальних громадах Білоцерківського району відбулися заходи, приурочені  Дню Української Державності, Хрещенню Київської Русі-України,  під час яких керівники громад та депутати місцевих рад, представники громадськості провели церемонії підняття Державного прапору України, покладання квітів та вшанування видатних постатей українського державотворення і полеглих Героїв-борців за незалежність та суверенітет нашої держави.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора