Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського з нагоди Дня матері

Дата: 12.05.2024 08:03
Кількість переглядів: 34

Фото без описуШановні краяни!

Щороку другої неділі травня відзначаємо День матері. Це свято – особливе, сповнене великого почуття любові, глибокої вдячності і безмежної шани до матерів. Тепло їхніх сердець завжди залишається з нами, зігріває у дні свят і підтримує в години випробувань.

Дорогі жінки! Шановні матері! Прийміть мої щирі вітання з цим прекрасним і світлим святом. Щира подяка за вашу мудрість, душевну щедрість, надійну підтримку та розуміння, за все, що ви робите для своїх дітей, для рідної України.

Низький доземний уклін, шановні матері, за те, що виховуєте патріотів, які неймовірними зусиллями й навіть ціною власного життя, творять нову історію держави.  Ми ніколи не забудемо подвигу ваших дітей – новітніх Героїв України!

Усім Вам, наші  дорогі  мами, турботливі  бабусі, кохані дружини, міцного здоров’я! Будьте завжди усміхнені, сповнені невичерпної сили духу, життєвої енергії та наснаги! Тепла та затишку Вам, злагоди і душевного спокою! Нехай здоровими і люблячими будуть Ваші діти, нехай панує у Ваших родинах мир і злагода!

Зі святом Вас!

 

З повагою та шаною

голова Білоцерківської  районної ради Василь Зеленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора