Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Підтримка військових, підвищення безпеки та ефективний захист територій – головні завдання, які є пріоритетом для кожного регіону та громади

Дата: 12.04.2024 17:10
Кількість переглядів: 27

Фото без описуСьогодні, 12 квітня, відбулося засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Понад 160 учасників Конгресу офлайн та понад 1500 онлайн обговорили всі виклики, які стоять сьогодні перед  Україною та шляхи їх вирішення. Зокрема, питання безпеки, економічного розвитку, ситуацію в енергетиці, євроінтеграційні процеси.

Участь у засіданні Конгресу в онлайн форматі взяли – голова Білоцерківської Військової адміністрації Ірина Старенька, заступник голови Білоцерківської районної ради Анатолій Чичикало, керівники громад району.

Керівники Білоцерківського району долучилися до роботи Форуму «Життя громад в умовах війни», який відбувся після засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Під час Форуму працювали тематичні панельні дискусії:

-  «Зроблено в Україні»;

-  «Політика безпеки»;

-  «Політика Героїв та підтримки ЗСУ»;

-  «Гуманітарна політика»;

-  «Європейська інтеграція України»;

-  «Добре врядування в умовах воєнного стану».

Спікери та учасники форуму обговорили перспективи розвитку нашої держави в складних умовах сьогодення. Представники громад ділилися досвідом вирішення проблемних питань та висловили своє бачення щодо шляхів удосконалення управління громадами в умовах воєнного стану, надання допомоги Збройним Силам України, розвитку ветеранської політики на місцях та своєчасного реагування на існуючі виклики.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора