Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

ЖИТТЯ НАПОВНЕНЕ ПОДІЯМИ

Дата: 12.04.2024 10:44
Кількість переглядів: 24

Фото без описуБілоцерківська міська громада

Вручено традиційну молодіжну літературно-мистецьку премію ім. М.С. Вінграновського за 2023 рік двом талановитим, непересічним кандидатам з Білоцерківської громади:

–Анастасії Гайдаєнко, художниці – за творчі успіхи, виставку ілюстрацій «Супергерої України» та волонтерську діяльність;

–Колективу студії образотворчого мистецтва «Палітра» (керівниця - Людмила Клеймьонова) Центру позашкільної освіти та професійного самовизначення учнівської молоді «Соняшник» Білоцерківської міської ради – за творчі успіхи на ниві образотворчого мистецтва.

Вітаємо лауреатів та бажаємо подальших творчих успіхів!

4 квітня у краєзнавчому музеї відбувся воркшоп для гідів на тему: «Біла Церква відома та невідома».Фото без опису

Аби отримати більше практичних навичок у своїй роботі, застосовувати нові сучасні підходи під час проведення екскурсій, були підняті дві основні теми:

Історія однієї пам’ятки – Крамниці, Гостинний ряд, БРУМ, Торгові ряди. Учасники  змогли дізнатися про історію проєктування,  долю  протягом 19-21 ст. та значенні у сучасному житті білоцерківців однієї з візитівок міста; нові підходи і формати у створенні екскурсій за допомогою Штучного інтелекту. Присутні з’ясовували на практиці: Штучний інтелект - друг чи ворог сучасного гіда. У рамках заходу були проведені екскурсії музеєм.

 

Фото без описуГолова Тетіївської міської об`єднаної територіальної громади Богдан Балагура:

меморіальні дошки на честь полеглих воїнів Руслана Сімчука, Олександра Цимбалюка, Олексія Сенюка, Івана Цюрупайла відкрили на фасаді Теліжинецького ліцею ім. Івана Драча.

Олексій Олександрович Сенюк загинув 27 лютого 2022 року у боях за Чернігівщину. Герой знайшов свій вічний спочинок у місті Носівка на Чернігівщині, яку він боронив до останнього подиху.

Олександр Іванович Цимбалюк загинув 14 січня 2023 року на околиці с.Кліщіївка Бахмутського району.

Руслан Володимирович Сімчук загинув 3 березня 2023 року біля населеного пункту Вугледар в Бахмутському районі.

Іван Іванович Цюрупайло загинув 9 січня 2024 року у населеному пункті Синьківка Куп'янського району. 

Відтепер освітянську родину зустрічатимуть і проводжатимуть їхні мужні земляки, а діти знатимуть і шануватимуть тих, хто віддав життя за їхнє щасливе майбутнє у вільній Україні. Вічна пам'ять Героям!

 

Голова Фурсівської сільської об`єднаної  територіальної громади Сергій Шаравара:Фото без опису

дитячий садок "Усмішка" в селі Фурси святкував свій п'ятий день народження. Побував на святі та привітав працівників і маленьких вихованців зі святом. Порадів іх першим успіхам та отримав масу позитивних емоцій.

 

 

 

 

Фото без описуВ.о. голови Володарської селищної територіальної громади Сергій Миколаєнко:

взяв участь у засіданні постійних комісій Володарської селищної ради:  з питань бюджету, з питань соціально-економічного розвитку, гуманітарної сфери, земельних відносин, з питань регламенту, депутатської діяльності, законності та правопорядку на яких депутати розглянули ряд життєво важливих питань для розвитку громади.

 

Голова Ставищенської селищної об`єднаної територіальної громади Леонід Джужик:Фото без опису

можливості народжувати в селищі Ставище наразі немає, тому усі породіллі їдуть до найближчого пологового будинку, який знаходиться в районному центрі Біла Церква.

Рятівники санітарного борту №253 постійного пункту базування селища Ставище, які за іронією долі базуються біля приймального покою Ставищенської районної лікарні. отримали  черговий виклик і оперативно почали збиратися до породіллі.. Їхати їм не довелося далеко, так як вагітна знаходилася на території лікарні. Єдиний момент, вони допомогли перемістити майбутню молоду маму з речами власної автівки до салону реанімобіля. Саме тут керівник бригади фельдшер з медицини невідкладних станів Костянтин Федоров допоміг молодій мамі народити синочка. За лічені хвилини медики екстреної медичної допомоги тримали новонародженого здорового і доношеного УКРАЇНЦЯ. Козак народився зі зростом 50 см і приблизною вагою 3 кг. Дякую нашим медикам за професіоналізм. За те, що так сміливо, без жодних вагань, з честю і гідністю приймаєте будь-які виклики долі на професійній ниві.

Фото без описуГолова Рокитнянської селищної територіальної громади  Юрій Богданов: 

із 60-річним ювілеєм привітав землячку  поетесу Наталію Михайлівну Ненюк. 

Жінка знана на Рокитнянщині своїми віршами, видала чимало книг та сьогодні очолює літературно-мистецьке об’єднання «Відродження».

 

 

Фото без описуГолова Сквирської міської об`єднаної територіальної громади Валентина Левіцька: медична галузь у громаді в пріоритеті! За останні кілька років КНП «Сквирська міська лікарня» поповнила перелік наявного медичного обладнання. У 2023 році за рахунок коштів міського бюджету придбано обладнання на суму понад 2,5 мільони гривень. У квітні 2024 року міська лікарня отримала ще один важливий прилад – наркозно-дихальний апарат «Datex-Оhmeda» Aespire Viem. Це допоможе рятувати життя та надавати необхідну допомогу жителям громади, військовим, тимчасово переміщеним особам, які постраждали від війни. Дякуємо благодійникам за допомогу і підтримку.

 

 

 

Фото без описуГолова Медвинської сільської територіальної громади Ігнатій Сергієнко: днями у смт Володарка пройшов Іll етап районний (зональні ігри) з баскетболу серед учнів закладів загальної середньої освіти Київській області під гаслом "Разом переможемо" Всеукраїнських змагань "Пліч - о- пліч" Всеукраїнської шкільної ліги". Команди юнаків та дівчат Медвинського ліцею представляли Медвинську громаду.

В боротьбі із сильними суперниками нашим юнакам та дівчатам вдалося вибороти lll місце, з чим ми їх і вітаємо!!!    Бажаємо і надалі спортивних успіхів і перемог.

 

Фото без описуГолова Гребінківської селищної територіальної громади Роман Засуха: реалізація завдань, які стоять перед нами у 2024 році, потребує чималих ресурсів та тісної співпраці всіх відповідальних та зацікавлених осіб.

Днями звітував про роботу Гребінківської селищної ради та її виконавчих органів за підсумками 2023 року. Детально проаналізував роботу кожної галузі, презентував інформацію про проведені заходи, виконані завдання та їх результати, використані кошти селищного бюджету та інші питання щодо діяльності Гребінківської селищної ради. Подякував за роботу та співпрацю усім, хто працював задля досягнення спільного результату.

 

Голова Ковалівської сільської територіальної громади Раїса Клюковська:Фото без опису  на Білоцерківщині школярі змагаються за звання найсильніших баскетболістів району у рамках третього етапу Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч.

Перші матчі пройшли на базі Ковалівського ліцею, де зіграли

баскетбольні команди Ставищенської громади, Ковалівської та Маловільшанської громади. Переможцями у цьому колі стали господарі залу – команда Ковалівської громади. Таращанський ліцей «Успіх» також прийняв запеклі битви між баскетболістами (юнаками та дівчатами). Між собою змагалися Тетіївська громада, Гребінківська і Таращанська громади. Першість вибороли дівчата з Таращанської громади та юнаки із Гребінківської. Вітаємо переможців! Далі ще цікавіше! Чекаємо фіналу!

 

Фото без описуГолова Узинської міської об`єднаної територіальної громади Віталій Гринчук:

за вихід до фіналу тут змагалися аж чотири команди!

Юні футболісти Узинської Фурсівської, Білоцерківської та Рокитнянської громад показали просто шедевральне володіння м’ячем –  таким технічно складним прийомам, які продемонстрували школярі, можуть позаздрити й окремі футболісти іменитих клубів!

 

 

 

Фото без опису

Голова Маловільшанськоїсільської селищної об`єднаної територіальної громади Юрій Дробович:

футболісти нашої громади взяли участь у фінальних іграх із футзалу серед юнацьких команд Білоцерківщини, які вибороли право представляти свою громаду у ІІІ (районному) етапі Всеукраїнських шкільних ліг «Пліч-о-пліч».

 

 

 

 

 

Фото без описуГолова Таращанської міської об`єднаної територіальної громади Михайло Кривошеєв: особисто приймав зональні змагання ІІІ районного етапу Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч з баскетболу серед юнаків та дівчат! До Таращанського академічного ліцею «Успіх» завітали команди із Тетіївської та Гребінківської громад. Серед дівчат право виступати у фінальній частині районного етапу здобула команда Таращанського академічного ліцею «Успіх», яка перемогла Саливінківську гімназію. Серед юнаків перемогу здобула команда ОЗО «Гребінківський ліцей». Вітаємо переможців змагань та бажаємо успіхів у фіналах!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора