Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

ЖИТТЯ НАПОВНЕНЕ ПОДІЯМИ

Дата: 15.03.2024 10:02
Кількість переглядів: 40

14 березня, у всіх громадах Білоцерківського району відбулися заходи з нагоди відзначення Дня українського добровольця.

Представники влади та громадськість віддали шану і висловили слова вдячності людям, які в найбільш загрозливий для держави момент добровільно узяли до рук зброю, щоб захистити країну. Жертовність і відвага кожного з них  вражає і є взірцем для наслідування. Пам'ять про їхній подвиг назавжди залишиться у наших серцях

 

В.о. голови Володарської селищної територіальної громади Сергій Миколаєнко:

Чергова поїздка на фронт

Спільно з депутатом селищної ради Вячеславом Павлюком, директором сільськогосподарських підприємств Тарасом Каплуном та волонтером Русланом Руденком здійснили поїздку на фронт до наших Захисників у Харківській, Луганській та Донецькій областях.

Передали нашим Бійцям FPV-дрони (першу партію, придбану в цьому році), генератори, бензопили, систему швидкісного супутникового інтернету «Старлінк», маскувальні сітки, поліетиленову плівку, окопні свічки, набори інструментів, цвяхи, м’ясну продукцію, тушонку, випічку, вареники, макарони, яблука та інші продукти харчування.

Це не перша допомога від громади нашим Захисникам і точно не остання. Для мене важливо, щоб наші військові відчували підтримку з тилу. Також зазначу, що напередодні поїздки передав військовослужбовцям два телевізори. Дякую всім, причетним до організації поїздки.

Голова Ставищенської селищної об`єднаної територіальної громади  Леонід Джужик:

Придбав та передав для воїнів ЗСУ 15-ть FPV дронів та мультизарядний апарат (екофлоу).

РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!

 

Культурно-мистецький проект «Величне слово Кобзаря», присвячений 210-й річниці з дня народження Тараса Шевченка, відбувся  в селищному будинку культури.

Шевченко – наша душа, наша мудрість, наша сила. Сьогодні ми звертаємо до нього свої погляди, з його ідеалами і помислами звіряємо свої кроки в утвердженні української державності, на жертовний вівтар якої покладено життя тисячі захисників України.

Живімо з вірою та надією на те, що над Україною неодмінно зійде щаслива зоря волі та світлого майбуття, свободи і розквіту, настане Перемога, запанує Мир. В єдності – наша сила!

Голова Білоцерківської міської об`єднаної територіальної громади Геннадій Дикий:

В будинку культури с.Піщана відбувся фестиваль весни «Зиму проводжаємо, переможну весну зустрічаємо».

Вокальні та хореографічні колективи клубних закладів  та майстрині українського мистецтва Білоцерківської громади дарували глядачам часточку своєї душі та весняне натхнення з вірою, що наша переможна весна прийде обов’язково!

На мистецькому заході кожен бажаючий мав можливість задонатити у благодійну скриньку на Збройні Сили України.

 

Голова Тетіївської міської об`єднаної територіальної громади Богдан Балагура:

Відтепер і у Тетіївському ліцеї №1 є безпековий простір, що поєднує у собі корисне з приємним - клас безпеки, який сьогодні було відкрито.

Тут діти зможуть дізнатися, що робити під час пожежі, правила евакуації з приміщення та поводження на воді, почути основні засади мінної безпеки, першої домедичної допомоги тощо.

Діти уважно слухали фахівців Служби порятунку, Національної поліції, піротехнічної, медичної та психологічної служб  і вже з нетерпінням чекають проведення уроків у новому класі.

Загалом у громаді це вже четвертий клас безпеки. Попередньо їх було відкрито у Кашперівському, Денихівському ліцеях та у Тетіївському ліцеї №2.

У Вінниці відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс творчої учнівської молоді "Мамине щастя" в рамках телевізійного проєкту "Zirkafest".

Нашу Тетіївську громаду на цьому заході представляли вихованці театрального гуртка "Калейдоскоп"  та учасники арт-студії "Диваки".

Виступати на великій сцені Вінницької обласної філармонії ім. М. Леонтовича перед глядачами та професійним журі - великий виклик, і наші юні артисти впоралися з ним на відмінно. Пишаємося нашими талантами та їх великою любов'ю до мистецтва!

Голова Узинської міської об`єднаної територіальної громади Віталій Гринчук:

В Узинській міській територіальній громаді тривають наймасштабніші фізкультурно-оздоровчі змагання в рамках реалізації спортивного проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

 

 

Голова Таращанської міської об`єднаної територіальної громади Михайло Кривошеєв:

Таращанська громада визначилася з переможцями другого етапу Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч серед команд з черліденгу!

Свої спортивні досягнення показали п’ять команд дівчат.

У запеклій та красивій боротьбі перше місце виборола команда  Таращанського академічного ліцею «Ерудит». Друге місце посіла команда Ківшоватського опорного ліцею. Третє місце та бронзові медалі територіальних змагань вибороли представниці Салиської гімназії.

Вітаємо юних спортсменів та висловлюємо щиру подяку наставникам, які підготували команди: Альбіні Кобдід, Жанні Крайновій, Ростиславу Хлівному, Руслані Омельченко та Катерині Джуській!

Голова Гребінківської селищної територіальної громади Роман Засуха:

У Гребінківський громаді відбувся 2-й етап (територіальний) Всеукраїнських шкільних ліг "Пліч-о-Пліч" з баскетболу серед команд дівчат 2010 року народження і молодших.

В змаганнях взяли участь чотири команди, які по коловій системі розіграли нагороди і право представляти громаду на районних змаганнях 3-го етапу ВШЛ "Пліч-о-Пліч".

Дівчата завзято грали на майданчику, показуючи характер та впертість. Ніхто не хотів програвати.

В підсумку напруженої, іноді гострої спортивної боротьби, підсумкова таблиця має такий вигляд:

1м.- Саливонківська гімназія; (вч. Школенко В.С.)

2м.- ОЗО "Гребінківський ліцей";(вч.Залевська Н.В.)

3м.- Ксаверівська гімназія; (вч.Шевченко А.Г.)

3м.- Дослідницька гімназія. (вч.Стоян Д.А.)

Переможці і призери отримали Кубки, медалі та дипломи від організаторів змагань, а команда Саливонківської гімназії право брати участь в районному етапі змагань. Дякуємо ЗСУ за можливість дітям займатись спортом.

 

Голова Сквирської міської об`єднаної  територіальної громади Валентина Левіцька:

Сквирська громада обрала найсильнішу команду з баскетболу.

Переможне перше місце здобула команда «BC Skvyra» Сквирського ліцею №2, яка буде представляти Сквирщину на наступному районному етапі шкільних ліг.

Юнаки не тільки на словах, а й на ділі довели своє спортивне гасло – «Сквирська команда сьогодні на полі! Ми найкращі в баскетболі!»

Загалом за першість громади у другому етапі Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч змагалися 10 команд юнаків

У фіналі призові місця із переможцями розділили ще три команди наполегливих і вправних баскетболістів.

Друге місце зайняла команда «Нащадки Шамрая» Шамраївського навчально-виховного комплексу.

Третє місце взяла команда «Піщанський грім» Сквирського ліцею №3 та «Відважні отамани» Самгородоцького навчально-виховного комплексу.

Вітаємо юних баскетболістів!

Голова Медвинської сільської територіальної громади Ігнатій Сергієнко:

Поліцейський офіцер Медвинської громади Сергій Шапошніков звітував перед населенням про результати своєї діяльності за рік роботу.

Лейтенант поліції обслуговує 12 населених пунктів та піклується про безпеку понад 5 тисяч мешканців громади.

Правоохоронець задокументував майже 100 правопорушників у сфері громадського порядку та безпеки дорожнього руху. За минулий рік офіцер затримав 9 правопорушників та розшукав 5 безвісти зниклих осіб та осіб, які переховувались від слідства та суду.

За матеріалами поліцейського офіцера слідчі та дізнавачі розпочали розслідування у 7 кримінальних провадженнях, розкрито 16 кримінальних правопорушень.

Поліцейські Білоцерківського району завжди на варті спокою громадян!

 

Голова Фурсівської сільської об`єднаної  територіальної громади Сергій Шаравара:

В будинку культури села Фурси, відбулася щорічна літературно-мистецька година читців - декламаторів «Наша дума, наша пісня не вмре, не загине».

Діти з усієї Фурсівської територіальної громади декламували твори Тараса Шевченка, виконали театральну постановку про життя поета, виконували пісні покладені на вірші та танцювальну композицію «Думи» з творчого надбання митця. По завершенню заходу на всіх дітей чекали солодощі.

 

Голова Рокитнянської селищної територіальної громади:  

Волонтери Рокитнянської селищної територіальної громади продовжують підтримувати смачними тушонками ЗСУ.

 

 

Голова Маловільшанськоїсільської селищної об`єднаної територіальної громади Юрій Дробович:

Вихованці відділення боротьби вільної Маловільшанської територіальної громади під керівництвом тренера Валентина КОРЖЕНІВСЬКОГО взяли участь у чемпіонаті Білоцерківської міської територіальної громади з вільної боротьби, де юні спортсмени вдало виступили.

Тетяна Ашурова виборола ІІ місце у ваговій категорії 42кг, Яна Грищенко завоювала ІІІ місце у ваговій категорії 50кг, Валерія Хмарук зайняла ІІІ місце у ваговій категорії 42кг.

Вітаємо призерів змагань та їх наставника з новими перемогами, бажаємо успіхів та нових досягнень!

Нехай маленькі зірочки переростають в великі Зірки спорту!

Молодці, так тримати!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора