Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Київський обласний центр підготовки населення до нацспротиву запрошує на одноденні вишколи та базові військові курси

Дата: 04.03.2024 08:22
Кількість переглядів: 48

Київський обласний центр підготовки населення до національного спротиву запрошує охочих отримати базові знання та навички за основними напрямками військової підготовки. Центр був створений наприкінці 2023 року, щоб навчити українців захищати себе, свої родини, свій дім, місто та свою країну. Про це під час брифінгу повідомив Володимир Авдєєнко – керівник центру та ветеран російсько-української війни. 

«Ми працюємо на постійній основі в межах Київської області. Всі наші тренування абсолютно безкоштовні», – додав Авдєєнко.

Наразі Центр проводить заходи у трьох форматах:

  • Одноденні вишколи – скорочені курси навчання за основними напрямками військової підготовки, які включають підготовку до національного спротиву, знайомство з інструкторами та отримання знань та навичок.
  • Основний формат – базовий курс підготовки. Включає навчання за 16 напрямками: тактична та вогнева підготовка, робота з БПЛА, виживання, тактична медицина, військова топографія, інженерна підготовка, основи зв’язку, безпека бою, основи РХБЗ. А також ряд гуманітарних дисциплін, таких як:  основи протидії ворожим ІПСО, національно-патріотичне виховання, психологічна підготовка, юридична підготовка та міжнародне гуманітарне право. Базовий курс розрахований на 7 тижнів та буде проводитись по вихідних. 
  • Тематичні онлайн та офлайн івенти – від заняття у стрілецькому клубі до історичної лекції. В рамках таких заходів відбудуться зустрічі з цікавими особистостями.

Всі інструктори центру з великим бойовим та інструкторським досвідом. Це досвідчені бійці, які пройшли бої в Маріуполі, Бахмуті та в інших найгарячіших точках фронту.

«На сьогоднішній день ми вже маємо величезну кількість заявок. В наших планах – масштабуватись та не лише навчати, а й створити потужну й сильну спільноту. Запрошуємо всіх охочих тренуватись та розвиватись з нами. В сучасних реаліях вміти надавати першу допомогу, вміти тримати зброю – це необхідність. Ми маємо завжди бути готовими до спротиву», – зазначив Володимир Авдєєнко.

Соціальні мережі Центру:

instagram.com/kyiv.resist.center

t.me/kyivresistcenterr

facebook.com/nacsprotyv


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора