Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Підтримуємо вектор руху Президента, єднаємось, працюємо разом - голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський

Дата: 26.02.2024 15:53
Кількість переглядів: 75

Фото без опису«В переломний рік нам потрібні мужність, стійкість». Головні меседжі пресконференції Президента Зеленського.

Підтримуємо вектор руху Президента, єднаємось,  працюємо разом.

2024 рік – переломний у повномасштабній війні для України. Президент наголосив, що третій рік повномасштабної війни – переломний. Від нього буде залежати формат закінчення війни. Він зауважив, що у 2022 році Україна намагалась вижити, а у 2023 році – вистояти. Нинішній рік є роком виборів, існує багато викликів ззовні та всередині. В цей переломний рік потрібні мужність і стійкість, щоб вижити. 

Україна має зміцнювати свої позиції як на полі бою, так і в дипломатичній площині, напрацьовуючи план закінчення війни, який відповідав би українським інтересам.

Фото без описуПрезидент має сподівання на допомогу союзників. Оборонна політика Європейського Союзу має бути спрямована на адаптацію до нових викликів і сучасних безпекових загроз. Україна, яка прагне стати частиною ЄС, уже почала виробляти зброю.

Завдання втрат російській армії на полі бою, політична ізоляція у світі, посилення санкційного тиску та запровадження конфіскації заморожених російських активів послабить владу Володимира Путіна всередині Росії.

Війни завершуються по-справжньому чесно, коли зло, яке їх породило, вдається загасити. І саме тому відчуття справедливості й прагнення миру мають іти поруч.

Віримо і разом працюємо на ПЕРЕМОГУ!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора