Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Підтримуємо вектор руху Президента, єднаємось, працюємо разом - голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський

Дата: 26.02.2024 15:53
Кількість переглядів: 49

«В переломний рік нам потрібні мужність, стійкість». Головні меседжі пресконференції Президента Зеленського.

Підтримуємо вектор руху Президента, єднаємось,  працюємо разом.

2024 рік – переломний у повномасштабній війні для України. Президент наголосив, що третій рік повномасштабної війни – переломний. Від нього буде залежати формат закінчення війни. Він зауважив, що у 2022 році Україна намагалась вижити, а у 2023 році – вистояти. Нинішній рік є роком виборів, існує багато викликів ззовні та всередині. В цей переломний рік потрібні мужність і стійкість, щоб вижити. 

Україна має зміцнювати свої позиції як на полі бою, так і в дипломатичній площині, напрацьовуючи план закінчення війни, який відповідав би українським інтересам.

Президент має сподівання на допомогу союзників. Оборонна політика Європейського Союзу має бути спрямована на адаптацію до нових викликів і сучасних безпекових загроз. Україна, яка прагне стати частиною ЄС, уже почала виробляти зброю.

Завдання втрат російській армії на полі бою, політична ізоляція у світі, посилення санкційного тиску та запровадження конфіскації заморожених російських активів послабить владу Володимира Путіна всередині Росії.

Війни завершуються по-справжньому чесно, коли зло, яке їх породило, вдається загасити. І саме тому відчуття справедливості й прагнення миру мають іти поруч.

Віримо і разом працюємо на ПЕРЕМОГУ!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора