Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

ГРОМАДИ УСПІХУ

Дата: 23.02.2024 11:55
Кількість переглядів: 61

Фото без описуГолова Білоцерківської міської ради Геннадій Дикий:

22 лютого відбулося засідання позачергової 51 сесії Білоцерківської міської ради на якому:

-прийняли рішення  про присвоєння звання «Почесний громадянин БілоцерківськоїФото без опису міської територіальної громади» (посмертно) 35 загиблим Героям;

-розглянули два питання щодо підвищення обороноздатності нашої країни, захисту населення від надзвичайних ситуацій та безпеки громадян;

-  внесли зміни бюджету громади збільшивши видатки:

8, 7 млн грн  спрямовано для матеріально-технічного забезпечення військових частин ЗСУ…

 

 

Голова Тетіївської ОТГ Богдан Балагура:Фото без опису

Провів прийом громадян Тетіївської громади.

Відповіді та роз’яснення на індивідуальні та колективні звернення отримали 30 мешканців Тетіївщини. Кожного вислухав і намагався вирішити питання їх питання.

 

Узинська міська територіальна громада. Громадський активіст Олександр Новосельський інформує:Фото без опису

Передали черговий FPV ДРОН нашому земляку Дмитру Кривошеї, оператору роти розвідки 10 огшб.

Безмежно дякуємо всім хто вже доєднався!!!

Це важливо.

Донат - це не благодійність, донат - це захист, це наше з вами щасливе майбутнє....

Фото без описуГолова Гребінківської ОТГ Роман Засуха:

На Чемпіонаті України з Таїландського боксу, який проходить в м. Одеса, житель нашої громади Владислав ЄРЕМЕНКО виборов золото та став Чемпіоном України.

Вітаємо чемпіона та його тренера Ярослава ДЯКІНА!

 

Бажаємо подальших перемог!

 

Голова Ставищенської ОТГ Леонід Джужик:Фото без опису

 Залишаємось гідними своїх героїв! Організували пам’ятний захід до 10-ї річниці вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Цього дня було відкрито ще шість стендів з портретами воїнів зі Ставищенської громади, які загинули в російсько-українській війні в останні місяці 2023 року: Петру ЗАГОРУЙКУ, Руслану МЕЛЬНИЧЕНКУ, Василю БУРЛАЦІ, Руслану БОРЩУ, Олександру СКИБІ, Григорію АНТОНЮКУ. Присутні не стримували сліз. Кожен знає ціну незалежності, за яку воїни віддавали свої життя.

Слава і велика вдячність усім Героям України!

Голова Рокитнянської ОТГ Юрій Богданов:Фото без опису

Київські обласні спортивні ігри в рамках проекту про підготовку, проведення та розвиток всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» на 2023-2024 навчальний рік під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО» вже понад два місяці проходять в Україні, охоплюючи все більше і більше дітей різних вікових категорій.

В Рокитнянській селищній територіальній громаді, обласними зональними змаганнями з футзалу, розпочався II етап цього проекту в яких взяли участь 13 команд закладів загальної середньої освіти.

Голова Маловільшанської ОТГ Юрій Дробович:Фото без опису

Днями вихованці відділення боротьби вільної Маловільшанської територіальної громади під керівництвом тренера Валентина КОРЖЕНІВСЬКОГО взяли участь у чемпіонаті Білоцерківської міської територіальної громади з вільної боротьби, де юні спортсмени вдало виступили.

Тетяна Ашурова виборола ІІ місце у ваговій категорії 42кг, Яна Грищенко завоювала ІІІ місце у ваговій категорії 50кг, Валерія Хмарук зайняла ІІІ місце у ваговій категорії 42кг.

Вітаємо призерів змагань та їх наставника з новими перемогами, бажаємо успіхів та нових досягнень!

Нехай маленькі зірочки переростають в великі Зірки спорту!

Молодці, так тримати!

Голова Таращанської ОТГ Михайло Кривошеєв:Фото без опису

Комунальне підприємство "Таращаблагоустрій" активно продовжує свою діяльність з метою покращення благоустрою на території громади!

Нещодавно працівники комунального підприємства здійснили роботи у селі Лук'янівка, де видалили сім аварійних беріз на території місцевого кладовища. Усе відрубане гілля було безпечно перероблено за допомогою щепоріза.

Планується продовження робіт із видалення інших аварійних дерев найближчим часом.

Голова Фурсівської ОТГ Сергій Шаравара:Фото без опису

У Пищиківській гімназії розпочав роботу сучасний Клас безпеки, який обладнано тематичними зонами. Під час першого уроку в новоствореному класі фахівці ДСНС, Ювенальної поліції розповіли учням ази безпеки, а під час спілкування малеча ділилася своїми знаннями у сфері безпеки життєдіяльності.

Ну і який урок безпеки без пожежного автомобіля та рятувального спорядження?!

Діти із захватом приміряли на себе бойовий одяг та оглядали спеціальні автомобілі.

Голова Ковалівської ОТГ Раїса Клюковська:Фото без опису

22 лютого, начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан КРАВЧЕНКО звітував про проведену у 2023 році роботу.

Особисто взяла участь у зібранні. Під час зустрічі мова йшла про пріоритетні напрямки: підтримку військових та забезпечення оборони, відбудову Київщини, соціальний захист населення та економічний розвиток області.

В.о. голови Володарської ОТГ Сергій Миколаєнко:Фото без опису

23 лютого, під головуванням секретаря селищної ради Сергія Миколаєнка відбулося засідання виконавчого комітету Володарської селищної ради. На засіданні члени виконавчого комітету вирішили важливі питання життєдіяльності громади.

 

 

Фото без описуГолова Медвинської ОТГ Ігнатій Сергієнко:

Став учасником Будівельного форуму «Енергоефективне відновлення України». Українська відбудова має супроводжуватися масштабною модернізацією – не лише зруйнованого, а усієї країни. Такий лейтмотив Будівельного форуму,організованого ГО «Бізнес за партнерство» за підтримки Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, Держагентства з енергоефективності та енергозбереження, ДІАМ та низки партнерів.

Голова Сквирської ОТГ Валентина Левіцька:Фото без опису

Не буфети, а повноцінне харчування учнів!

Якісне, безпечне та повноцінне харчуванням дітей у закладах освіти та контроль за ефективним витрачанням бюджетних коштів – основні завдання, які ставить перед собою міська влада в організації шкільного харчування.

З 21 лютого 2024 року реалізовано один з пріоритетних напрямів - забезпечено безкоштовним харчуванням учнів початкової школи (1-4 класи). З цією метою з місцевого бюджету додатково виділено 3 млн.грн.

Щоб створити комфортні та безпечні умови для організації харчування, протягом 2022-2023 років проведено капітальні ремонти кухонь та їдалень у Сквирському академічному ліцеї та Сквирському академічному ліцеї №3, встановлено сучасне обладнання.

Висловлюємо щиру подяку місцевим підприємцям, які надають фінансову підтримку закладам освіти на організацію гарячого харчування учнів 1-4 класів в деяких селах на території нашої громади протягом останніх 8 років, зокрема ТДВ «Шамраївський цукровий завод», ТОВ «Шамраївський цукор», СГПП ім.Гагаріна, ТОВ Сквирський комбінат хлібопродуктів, ПП «Розволожжя».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора