Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

І знову з допомогою на Схід

Дата: 12.02.2024 15:35
Кількість переглядів: 114

Фото без описуПро волонтерський рух в Україні сьогодні із захопленням говорять у всьому світі, називаючи це явище унікальним. І це дійсно так. До когорти волонтерів можна сміливо віднести жителів Білоцерківського району.

Відрадно, що колеги-депутати, голови територіальних громад гідно проявляють себе у воєнний час. Всі ми на різних позиціях стали єдиним військом. Хто боронить рідну землю у війську, хто став волонтером і, організувавшись, зумів собою замінити сили логістики з гуманітарних та цивільних вантажів. 

Білоцерківська районна рада на чолі з її головою Василем Зеленський тісно співпрацюємо з волонтерськими групами.

На цьому тижні підготували черговий вантаж, який вже відправлено й через пару днів знову прямуватиме до наших бійців на фронт, а там тяжко. Бійці в неймовірно складних умовах у холод і мороз, в дощ і сніг, не жаліючи свого життя і здоров`я, виборюють перемогу.

Депутат Білоцерківської районної ради Павло Гарнага разом із головою Маловільшанської громади Юрієм Дробовичем вирушають в чергову поїздку.

Кваліфіковані реабілітологи Артем та Ілля Полонські завантажили для хлопців буржуйки, окопні свічки, продукти харчування, утеплювач для бліндажів, ліки, матраци; авторські "Аплікатори Полонських - Здоров’я" під бронежилет, прополісні мазі для швидкого заживлення ран, попередження опіків губ, гнойних ран…

Побажаємо усім небайдужим міцності духу, сил, терпіння, щасливої дороги. Подякуємо братам Полонським за неймовірну роботу, яку вони щодня роблять, піднімаючи на ноги хворих, травмованих бійців.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора