Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Керівництво Київської обласної державної адміністрації на чолі з її головою Русланом Кравченком здійснили робочу поїздку у Білоцерківський район

Дата: 25.01.2024 15:50
Кількість переглядів: 51

25 січня керівництво Київської обласної державної адміністрації на чолі з її головою Русланом Кравченком здійснили робочу поїздку у Білоцерківський район.

В рамках робочої поїздки провели виїзне засідання робочої групи “Прозорість та підзвітність” з головами громад району за участі керівництва району - голови Білоцерківської районної військової адміністрації Ірини Старенької, заступника голови районної ради Анатолія Чичикала, представників силового блоку, правоохоронних органів.

Відкриваючи засідання, Руслан Кравченко наголосив, що подібні наради проводяться з метою надання правоохоронним органам усі необхідні матеріали та відповіді на питання, які виникають щодо  державних закупівельі, які проводилися у минулому році. 

Також очільник області наголосив на необхідності посилення спільних дій у зміцненні обороноздатності регіону та реалізації заходів базової підготовки громадян України до національного спротиву.

На нараді обговорили поточну ситуацію в районі та нагальні проблеми, які потребують вирішення.

Керівники громад звітували про державні закупівлі, які проводилися у минулому році. По конкретним питанням доповідали керівники відповідних служб.

Заступник начальника Київської обласної військової адміністрації Микола Бойко дав окремі доручення з метою посилення безпекової ситуації в регіоні та підкреслив необхідність суворого дотримання населенням вимог правового режиму воєнного часу, визначив головні завдання на перспективу.

На завершення наради відбувся змістовний діалог між керівництвом області, району, територіальних громад щодо проблемних питань, які існують на місцях і вирішення яких потребує втручання або ж допомоги з боку вищого керівництва.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора