Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Білоцерківський район. Громади успіху.

Дата: 24.01.2024 10:34
Кількість переглядів: 66

Голова Білоцерківської міської ради Геннадій Дикий:

Чергова допомога від ГО "Важливі дії" та Вадима Воскобойнікова для наших бійців 132 батальйону територіальної оборони. Разом - переможемо!

 

Голова Тетіївської ОТГ Богдан Балагура:

20 січня в селі Денихівка відбувся благодійний захід "Коляда для ЗСУ", на який завітали не лише місцеві жителі, але й гості з навколишніх сіл.

Вдалося зібрати 105 000 гривень, які будуть використані для закупівлі запчастин на виготовлення дронів для наших земляків, які боронять нашу державу в лавах Збройних Сил України.

 

Голова Узинської міської ради Віталій Гринчук:

Донеччина: Лиман, Миколаївка, Костянтинівка, Курахове…

Продовжуємо надавати допомогу на фронт: продукти харчування, оргтехніка, маскувальні сітки, тепловізор, прибор нічного бачення 3D 4k video, ноші медичні Medzenet.

Особлива подяка за постійну допомогу військовим Андрію Тарасенку та колективу КП «Узинзеленбуд». В єдності наша сила! Виборюємо Перемогу спільними зусиллями!

 

Голова Гребінківської ОТГ Роман Засуха:

З 22 січня, після завершення зимових канікул, учні ОЗО "Гребінківський ліцей" мають можливість навчатись офлайн. Це стало можливим завдяки тому, що було завершено капітальний ремонт найпростішого укриття закладу освіти.

Упродовж майже трьох місяців в укритті тривали ремонтні роботи, під час яких замінено електромережу, встановлено автономне освітлення, систему вентиляції та протипожежну сигналізацію, замінено двері, підлогу, вирівняно стіни тощо.

 

Голова Ставищенської ОТГ Леонід Джужик:

Канікули вирували яскравими емоціями для вихованок хореографічного гуртка «Gold» Ставищенського КЗПО «КРОКУС» , які побували на гірськолижному курорті в Буковелі на ХХ Всеукраїнському фестивалі – мистецтв «BUKOVEL CHABAN FEST».  Наполегливість та старанність допомогли вихованкам гуртка здобути високі результати (І та ІІ місце) в номінації сучасна хореографія в.к. малюки, мала форма. Дякуємо керівнику колективу Бакуменко Вікторії за організацію поїздки та високу мотивацію дітей! Дякуємо батькам вихованок за моральну та матеріальну підтримку дітей!

 

Голова Рокитнянської ОТГ Юрій Богданов:

Жителі Рокитнянської громади не втомлюються допомагати фронту. Ми усі, хто працює для Наших військових, втомлюємося, але не зупиняємося, бо знаємо, що це потрібно. Що потрібно зараз. Бо "там" завжди не солодко. "Там" завжди треба. І поки будуть стояти наші воїни - ми будемо працювати до останніх сил.

А ще є ті, хто їздить на Схід, возить машини і все необхідне хлопцям на передову,та живуть у режимі "нон-стоп". Ми працюємо для Наших Захисників, а Вони роблять для нас значно більше.

 

 

 

Голова Маловільшанської ОТГ Юрій Дробович:

Колектив " Чупиряночка " Маловільшанської ОТГ взяв участь в 8-му обласному фестивалі зимових обрядодійств " Нова радість стала ".

 

 

 

 

Голова Таращанської ОТГ Михайло Кривошеєв:

Днями працівники Білоцерківського районного управління ДСНС завітали до Ківшоватського опорного ліцею відділу освіти Таращанської міської ради і провели для учнів урок безпеки. Під час навчально-виховної бесіди з дітьми ДСНСники поговорили про різноманітні надзвичайні ситуації, причини їх виникнення та шляхи запобігання.

 

Голова Фурсівської ОТГ Сергій Шаравара:

В День Соборності України в кожному селі Фурсівської територіальної громади відбулось покладання квітів до Алеї Слави наших героїв та памʼятних знаків видатних українських діячів.

 

 

Голова Ковалівської ОТГ Раїса Клюковська:

Продовжуємо працювати заради перемоги. Футбольний клуб «Колос», Благодійний фонд Андрія Засухи та агрофірма «Світанок» передали чергову допомогу нашим славним воїнам. Так, нещодавно до ЗСУ відправились позашляховики та вантажівки. Необхідне обладнання отримали бійці «Азову». Понтонну переправу було передано бійцям морської піхоти. Разом до перемоги.  Слава Україні.

 

В.о. голови Володарської ОТГ Сергій Миколаєнко:

19 січня провів засідання виконавчого комітету Володарської селищної ради. На засіданні члени виконавчого комітету прийняли низку рішень з питань соціального захисту населення та захисту прав дітей, житлово-комунального господарства і благоустрою, роботи щодо розгляду звернень громадян.

Голова Медвинської ОТГ Ігнатій Сергієнко:  

Нещодавно в рамках реалізації загальної стратегії Національної академії медичних наук України, спрямованої на плідну взаємодію з територіальними громадами, відбулося підписання договору про співпрацю між Медвинською громадою та Національним інститутом серцево-судинної хірургії ім. М.М. Амосова.

Я провів процедуру підписання угоди з директором ДУ «Національний інститут серцево-судинної хірургії ім. М.М. Амосова» Василем  Лазоришинцем,  директором КНП «Медвинська АЗПСМ» Олегом Павленком.

Договір передбачає організацію та проведення виїзних консультацій фахівців інституту на базі КНП «Медвинська АЗПСМ», виявлення груп ризику, призначення лікування та, за необхідності, проведення подальшого обстеження  і  виконання всіх необхідних призначень у стінах  НІССХ ім. М.М. Амосова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора