Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Лікувальні гільзи прямують до військових

Дата: 28.12.2023 13:44
Кількість переглядів: 81

Фото без описуШановні депутати, усі небайдужі земляки.  Приємно , що ви долучилися до збору прополісу та воску. Братами Полонськими виготовлено ще 13 кг мазі. Лікувальні гільзи прямують до військових.

Нагадаю:

«Потрібен віск та прополіс для виготовлення  лікувальної мазі для воїнів ЗСУ»,- з таким зверненням голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський  звернувся до усіх небайдужик.

 

Кваліфіковані реабілітологи Артем та Ілля Полонські (м. Біла Церква), залучивши усю свою родину,  за власною рецептурою виготовляють лікувальні мазі  та відправляють їх для воїнів на фронт.

 

Мазь має антибактеріальну, противірусну, протигрибкову, протизапальну, заживляючу дію.

Так, все це Артем та Ілля, залучивши усю свою родину, готують для наших воїнів. Для зручності у використанні, створили дизайнерський флакон прополісної мазі – 12-ти коліберна гільза.

 

Лікарі надають безкоштовну допомогу воїнам ЗСУ, діткам, віком 2-3 місяці, їх методика дуже ефективна для людей, які перенесли контузію. За необхідністю лікарі  виїзджають до хворого бійця на місце призначення. Реабілітологи мають свій медичний кабінет за адресою:

Біла Церква, вулиця Ярослава Мудрого, 9а, тел.: +380 (67) 789-52-73.

 

Аплікатор під бронежилет

Ефективними є авторський, ліцензійний "Аплікатор Полонських - Здоров’я", який використовують для фізіотерапевтичних процедур та рефлексотерапії, і може бути використаний для відновлення біологічних функцій внутрішніх органів і нормалізації функцій опорно-рухової системи організму. Бійці використовують аплікатор під бронежилет.

Вже майже 18 тисяч таких аплікаторів безкоштовно передано бійцям. Аплікатор користується попитом у бійців.

 

Звертаємося до небайдужих допомогти братам Полонським, у кого є можливість, придбати віск та прополіс.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора