Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

ГРОМАДИ УСПІХУ

Дата: 27.12.2023 09:55
Кількість переглядів: 196

Фото без описуГолова Білоцерківської громади Геннадій Дикий:

Відзначив лауреатів літературно-мистецької премії ім. І.С. Нечуя-Левицького за 2023 рік: письменницю Тетяну Строкач, яка має вагомий творчий здобуток, надрукований у багатьох виданнях. Її творчість вивчається по всій країні, адже твори надруковані у підручниках для учнів початкових класів. Кожен вірш авторки наповнений милосердям, співчуттям, щирістю, вчить дитину мріяти, фантазувати. хореографа Ольгу Мірошніченко -  керівника колективу «Fly Dance Family», який  гідно презентує і робить промоцію Білій Церкві в Україні та за кордоном.  З 2017 року по сьогодні «Fly Dance Family» входить у топ-20 кращих колективів України.

 

Фото без описуГолова Маловільшанської громади Юрій Дробович!

22 грудня в м. Біла Церква відбулися змагання з боротьби вільної серед юнаків та дівчат 11-13 рокіа, в якому взяли участь 105 учасників (7 команд) і юні спортсмени Маловільшанської громади, для яких це були перші змагання.

У ваговій категорії до 35 кг перше місце серед дівчат виборола Хмарук Валерія.

Корженівський Владислав у ваговій категорії до 33кг також здобув перемогу.

2- місце у ваговій категорії до 40 кг зайняла Ашурова Тетяна,

3 - місце вибороли:

Грищенко Яна (вагова категорія до 40кг), Гуменюк Олександр (вагова категорія до 32кг), Герасименко Арсеній (вагова категорія до 38кг).

Вітаємо юних спортсменів!

 

Фото без описуГолова Узинської громади Віталій Гринчук:

Лиманський, Бахмутський, Авдіівський, Вугледарський напрямок…

Продовжуємо надавати допомогу нашим захисникам: засоби гігієни, продукти харчування, медицина, балістичний шолом, шини, диски, металошукач…

Внесок кожного в загальну справу - безцінний! Виборюємо нашу Перемогу спільними зусиллями!

 

 

 

 

 

Фото без описуГолова Фурсівської громади Віталій Шаравара:

У переддень Нового року керівники закладів освіти отримали багатофункціональні пристрої. Відтепер таке необхідне обладнання буде використовуватися для здійснення освітньої діяльності у класах, які навчаються за програмою Нової української школи.

 

 

Голова Таращанської міської ради Михайло Кривошеєв:Фото без опису

Продовжуємо підтримувати наших військових, які несуть службу та виконують бойові завдання щодо захисту нашої країни від російських окупантів

Цього разу, за кошти, які працівники Таращанської міської ради та її виконавчого комітету здали як свій одноденний заробіток за грудень 2023 року, були сформовані адресні посилки на різдвяно-новорічні свята для військових з нашої громади.

В кожній посилці містяться енергетичні батончики, сухі супи, каші, сухофрукти, мед, суміш меду/імбиру/лимона, тушонки, консерви, ліки від застуди, гігієнічні засоби, тощо. Вже вчора понад 30 пакунків було відправлено хлопцям на передову. Висловлюю щирі слова подяки Віталію Кашку за допомогу у процесі пакування та часткову оплату наших посилок.

Нехай Господь оберігає та благословляє кожного захисника у такий непростий для України час. Безмежно дякую всім за захист та можливість жити на своїй землі!

 

Голова Тетіївської громади Богдан Балагура:Фото без опису

Завітали до хлопців на Донецькому напрямку!

Привітали з Різдвом, передали подарунки, обійняли та головне, поспілкувалися.

Поїздка продовжується, їдемо далі!

 

 

 

 

 

 

Фото без описуГолова Гребінківської громади Роман Засуха:

Коляда вже мандрує громадою!

Днями до Гребінківської селищної ради з музичним супроводом завітали колядники: народний фольклорний колектив "Діброва", учні Гребінківського академічного ліцею та Саливонківської гімназії.

 

Голова Ставищенської громади Леонід Джужик:Фото без опису

Колядували - на допомогу ЗСУ гроші збирали!

Вихованці вокальної студії "Соловей" (керівник Вікторія Солодуха) Бачківська Аня, Рябоконь Женя, Кучеру Назар, Гарнеда Андрій, Плахотнюк Яринка, Волошкевич Роман вітали жителів селища із Різдвом Христовим. У дитячому піснеспіві звучали побажання миру, добра і благополуччя всім добрим людям.

Юні колядники-волонтери змогли зібрати грн.

За ці кошти, що вже передано до Єдиного координаційного волонтерського центру Ставищенської селищної ради, буде придбано комплекти термобілизни для воїнів ЗСУ.

Дякуємо всім, хто долучився до доброї справи! За такими дітьми майбутнє і Перемога


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора