Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський взяв участь у робочій нараді , на якій розглянули безпекову ситуацію у район

Дата: 27.12.2023 08:08
Кількість переглядів: 143

Фото без описуНачальник Білоцерківської районної військової адміністрації Ірина Старенька провела робочу нараду з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур, під час якої обговорили оперативну та безпекову  ситуацію в районі.

Як доповів начальник Білоцерківського районного управління поліції Михайло Пелех, всі служби продовжують працювати у посиленому режимі. Надзвичайних ситуацій та резонансних подій не зареєстровано. Разом з тим, впродовж минулого тижня зафіксоване зростання кількості ДТП – 58 випадків, у яких 3 загиблих. Збільшилася також чисельність порушників швидкісного режиму. Патрульною поліцією було складено 57 відповідних протоколів, ще 37 – на керманичів, які дозволили собі водіння автомобілів  у стані алкогольного сп’яніння. Зважаючи на ускладнення ситуації, правоохоронці у вихідні та святкові дні посилили заходи контролю за станом справ на автошляхах району та в громадських місцях.

На проведенні посиленої профілактичної роботи серед населення у період різдвяно-новорічних свят наголосив у своєму звіті начальникові РВА і очільник Білоцерківського РУ ГУ ДСНС у Київській області Віктор Сподін. Основний акцент при цьому робиться на дотриманні протипожежних правил під час опалення приміщень, встановлення та використання ялинок та інших новорічних прикрас тощо. Також жителі району попереджаються про заборону використання салютів, феєрверків та петард.

-  Ми маємо докласти максимум зусиль для збереження стабільності в регіоні. Працюємо всі. І відповідні служби, і пересічні громадяни. Тому у ці святкові дні прошу всіх жителів району бути соціально відповідальними, дотримуватися чинного законодавства. Наголошую, що під час дії правового режиму воєнного стану кожен громадянин зобов’язаний мати при собі документи, що підтверджують особу, та у випадку вимоги повинен надати їх для перевірки уповноваженим особам, - підкреслила під час наради начальник Білоцерківської РВА Ірина Старенька та дала низку доручень з метою вирішення проблемних питань, що виникли під час обговорення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора