Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Потрібен віск та прополіс для виготовлення лікувальної мазі для воїнів ЗСУ

Дата: 21.12.2023 10:48
Кількість переглядів: 503

Фото без описуШановні земляки! Шановні депутати! Потрібна ваша допомога!

Потрібен віск та прополіс для виготовлення  лікувальної мазі для воїнів ЗСУ

На війні в Україні багато її героїв отримують поранення різного ступеня важкості. Звичайно, їм надається перша медична допомога та лікування у військових госпіталях та спеціалізованих медичних закладах. Але дуже важливе значення має також і наступна реабілітація військовослужбовців для повного відновлення їх функцій та можливості повноцінно працювати й жити в суспільстві. 

Саме такою благородною справою займаються кваліфіковані реабілітологи Артем та Ілля Полонські(м. Біла Церква

Лікарі надають безкоштовну допомогу воїнам ЗСУ, діткам, віком 2-3 місяці, їх методика дуже ефективна для людей, які перенесли контузію. За необхідністю лікарі  виїзджають до хворого бійця на місце призначення. Реабілітологи мають свій медичний кабінет за адресою:

Біла Церква, вулиця Ярослава Мудрого, 9а, тел.: +380 (67) 789-52-73.

Аплікатор під бронежилет

Ефективними є авторський, ліцензійний "Аплікатор Полонських - Здоров’я", який використовують для фізіотерапевтичних процедур та рефлексотерапії, і може бути використаний для відновлення біологічних функцій внутрішніх органів і нормалізації функцій опорно-рухової системи організму. Бійці використовують аплікатор під бронежилет.

Вже 17 484 шт таких аплікаторів безкоштовно передано бійцям. Лише за останні 3 дні передано 141 штуку. Аплікатор користується попитом у бійців.

У скарбничці їх добрих справ - ще й виготовлення за власною рецептурою прополісні мазі для швидкого заживлення ран, попередження опіків губ, гнойних ран. Мазь має антибактеріальну, противірусну, протигрибкову, протизапальну, заживляючу дію.

Так, все це Артем та Ілля, залучивши усю свою родину, готують для наших воїнів. Для зручності у використанні, створили дизайнерський флакон прополісної мазі – 12-ти коліберна гільза.

Зауважу, хлопці вже виготовили 317 кг лікарського препарату, а ще є запит на 20 кг мазі.

Для виготовлення прополісної мазі великими партіями, гільзи є, а потрібно віск та прополіс.

Звертаємося до небайдужих допомогти братам Полонським, у кого є можливість, придбати віск та прополіс.

Крім того, брати Полонські зібрали рюкзаки для парамедиків, три паки медичного спорядження, 12 колес для авто, одяг та багато того,  чого потребують наші воїни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора