Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Сесійне засідання відбулося в конструктивному руслі

Дата: 19.12.2023 14:00
Кількість переглядів: 159

Фото без описуСьогодні, 19 грудня, в сесійній залі районної ради відбулося чергове пленарне засідання вісімнадцятої сесії Білоцерківської районної ради VІІІ скликання під  головуванням її очільника Василя Зеленського.

На пленарне засідання прибуло 33 депутати.

Пам’ять усіх борців за гідність, свободу та незалежність України  вшанували хвилиною мовчання.

У роботі сесії взяла участь голова Білоцерківської районної військової адміністрації Ірина Старенька. депутати  та працівники виконавчого апарату районної ради.

Традиційно, голова ради привітав іменинників, а з нагоди Дня місцевого самоврядування за активну громадянську позицію, волонтерську роботу та допомогу бійцям ЗСУ, вручив Подяки та Почесні Грамоти Київської обласної ради депутаткам – Галині Тимошенко та Дарині Дригало.

У ході пленарного засідання було розглянуто питання порядку денного, адже попередньо кожне питання було детально опрацьовано на постійних комісіях районної ради й депутати по кожному дійшли згоди.

Дуже добре, що приміщення, яке депутати передали у комунальну власність Білоцерківської територіальної громади, буде слугувати комфортним місцем надання соціальних послуг жителям Білоцерківщини.

Далі затвердили два питання про встановлення (зміну) меж на території Білоцерківського району Київської області.

Анастасію Дубась, депутатку від ПП «За майбутнє» обрали головою постійної комісії Білоцерківської районної ради VІІІ скликання з питань законності, правопорядку, регламенту, депутатської етики та децентралізації. Також задовільнили прохання Ярослава Тромси щодо бажання працювати у даній комісії.

Депутати погодили план роботи Білоцерківської районної ради VІІІ скликання на 2024 рік.

Питання з комунальної власності Ставищенської територіальної громади депутати відправили на доопрацювання.

На розгляд депутатам представили Програму Білоцерківської районної військової адміністрації щодо забезпечення безпеки та стійкості критичної інфраструктури Білоцерківського району на 2023 рік. Голова райдержадміністрації Ірина Старенька відповіла на ряд питань, які виникали у депутатів.

На завершення задовільнили заяви депутатів Ткаленко Євгена Михайловича,  Ткаленко Марини Василівни, Бондаря Богдана Івановича, щодо дострокового припинення депутатських повноважень.

«Прикро, але той факт, що авторитетні депутати складають достроково свої повноваження, занепокоює»,- зауважив голова ради.

З рядом звернень виступив депутат Володимир Бабенко.

Мама Євгена Болобан, бійця ВЧ 3027 Національної Гвардії України, депутатка районної ради Наталія Болобан виразила вдячність від себе особисто та від побратимів сина керівникам району Ірині Старенькій та Василю Зеленському за надану допомогу, подякувала за підтримку депутатам районної ради.

Василь Зеленський відповів на ряд питань, які йому задавали депутати, закликав усіх до конструктивної та плідної роботи, подякував за участь у сесійному засіданні. Усіх привітав з прийдешніми Різдвяно-Новорічними святами.

На завершення, голова ради запропонував журналістам відвідати військову частину, бійці якої боронять ворога на запорізькому напрямку, та відзняти фільм, взяти інтерв’ю у нашого колеги – депутата, воїна Дмитра Печенюка.

Сесійне засідання відбулося в конструктивному руслі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора