Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Шанованому керівнику Білоцерківського району, протягом багатьох років, Дуднику Василю Івановичу 1 січня виповнюється 85 років

Дата: 01.01.2024 07:26
Кількість переглядів: 67

Фото без описуДорогий Василю Івановичу!

Прийміть сердечні вітання від колективу Білоцерківської районної ради та депутатського корпусу з нагоди вашого 85-річного ювілею!

За Вашими плечима – досвід, життєва мудрість і довіра. Ви формували нове покоління професійної управлінської й політичної еліти, яка гідно продовжує розвиток місцевого самоврядування. Для багатьох жителів рідного краю ви був і залишається взірцем керівника. Це викликає глибоку шану та повагу.

Сьогодні ви розумієте, що головне в житті – це жити в мирі, це увага близьких та їхня любов. Протягом десятиліть ви зберегли любов у всіх випробуваннях, виростили дітей, ділилися з іншими життєвим досвідом, допомагали тому, хто цього потребував. І хай це буде прикладом для наслідування.

Бажаємо Вам  миру, відчуття повноти і неповторності життя, здоров`я, довгої людської пам`яті. Нехай дні Вашого життя будуть сповнені радістю, а Всемилостивий Господь щоб примножував їх та дарував Вам многії літа!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора