Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

ГРОМАДИ УСПІХУ

Дата: 07.12.2023 09:23
Кількість переглядів: 114

Фото без описуГолова Тетіївської ОТГ Богдан Балагура:

Повертаємося додому після «виїзного прийому», але цього разу до Покровська, Селидового, Курахового та Богоявленки.

Хлопці на „прийомі“ отримали: автомобіль, FPV-дрони, автономні обігрівачі, бронеплити, окопні свічки, маскувальні сітки та неймовірно смачні, теплі та солодкі дарунки від жителів Тетіївщини! Фото без описуПрийшлося затриматися на декілька днів, оскільки хотів більше побачити та почути земляків!

Можу сказати, що відвідати прифронтові міста – це одне, зовсім інше – побути хоча б одну ніч з хлопцями, аби на собі відчути, в яких умовах вони живуть. Шкода, що більшість з нас не уявляють та не цінують, в яких умовах і обставинах вони живуть. Слава ЗСУ!

 

Голова Білоцерківської міської ради Геннадій Дикий:

Фото без описуУ День Святого Миколая, українські діти не чекають дива, а творять це диво самостійно. Особливо, коли хочуть привітати зі святом наших воїнів.

Відремонтований автомобіль зі смаколиками, малюнками, «зігрівайками» та іншими корисними речами поїде у перший стрілковий батальйон 72-ї бригади ім.Чорних Запорожців – на запит самих бійців.

Голова Узинської міської ради Віталій Гринчук

Фото без опису320 км по лінії фронту - Комишуваха, Оріхівський район (Запорізька обл.), Костянтинівка, Курахове, Успенівка (Донецька обл.).

Продовжуємо надавати допомогу тим, хто мужньо виборює нашу Перемогу: телекомунікаційне обладнання, генератори, маскувальні сітки, продукти харчування, а також медицина (для медичноі роти в Курахово).

Особлива подяка власнику ТОВ «Гама БЦ» Ткачуку Івану Івановичу, Козачуку Сергію Михайловичу  за постійну допомогу ЗСУ.

Черговий автомобіль для наших захисників. Сталевий кінь вже на Запорізькому напрямку виконує бойові завдання. Дякуємо нашим військовим! Разом до Перемоги!

Голова Гребінківської ОТГ Роман Засуха:

Фото без описуУ Гребінківському академічному ліцеї за ініціативи президента учнівського самоврядування Юрія Копилова відбувся благодійний ярмарок. Смачна домашня випічка, гарячі бутерброди, піца, вироби ручної роботи - з радістю купували діти, педагоги, батьки та гості: голова громади, старости, працівники відділу освіти, селищної ради. Ентузіазму покупцям додавала головна мета ярмарку - зібрати кошти на придбання дрона-камікадзе. Зібрана сума вражає - 27016 гривень! Дякуємо організаторам, учасникам та гостям нашого дійства. Разом до Перемоги!

Голова Ставищенської ОТГ Леонід Джужик:

Фото без описуПІДТРИМУЄМО НАШИХ ЗАХИСНИКІВ

250 хімічних грілок передали до Єдиного координаційного волонтерського центру селищної ради спортсмени Ставищенщини. Гроші було зібрано на футбольному та волейбольному турнірах, що відбулися в нашій громаді.

Надіємось, що ці грілки допоможуть зігрітись захисникам у ці морозні місяці.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора